Rıza Çalımbay: "Rahatlıkla 3 puanla ayrılabilirdik"

14.09.2019 - 22:33 | Son Güncellenme: 14.09.2019 - 22:33

Süper Lig'in dördüncü haftasında Medipol Başakşehir konuk ettiği Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, maç sonu TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Çalımbay'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Rahatlıkla 3 puanla ayrılabilirdik. Lig maratonunda bu puan çok önemli. Takımın mücadelesinden memnunum. Hedefimiz iyi bir yerde olmak. Bu biraz zaman alacak. Yeni bir takımız. Bazı arkadaşlarımız daha hazır değil. Kadro açısından sıkıntı yaşıyoruz. Bugün onun sıkıntısını yaşadık. Böyle gitmek zorundayız. Biz Beşiktaş maçıyla başladık. Ardından Rize... Şimdi de Trabzonspor... Çok çok önemli maçlara çıktık. Her şeyden çok memnunum. Bütün oyuncularımız disiplininden kopmadı. Beşiktaş'ı iyi oynayarak yendik. İyiye gidiş var. Diğer arkadaşlarımızın da gelmesi gerekiyor. Son paslarda sıkıntılar yaşıyoruz. Biz atak oynayan bir takımız. Bunların hepsini çalışarak telafi edeceğiz"

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına ise şu açıklamaları yaptı:

Puan vurgusu

"Takımımdan memnunum. Karşımızda kaliteli oyunculardan kurulu, tecrübeli bir takım vardı. Biz yeni bir takım sayılırız. Bugün mükemmel mücadele ettik. 3 puanla da ayrılabilirdik. Özellikle Yatabare o golü atabilseydi... Lig uzun bir maraton, özellikle deplasmanda böyle maçlardan puan çıkartma önemli."

"Kısıtlı bir kadromuz var"

Sonlara doğru bazı arkadaşlarımız yoruldu. Maç oynatmak ilerisi için bu arkadaşlar adına önemli. Traore ve Fernando kesinlikle hazır değil. Şu anda kısıtlı bir kadromuz var. Bütün amacımız maçı kazanmaktı. Maçın ikinci yarısında istediğimiz pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Tüm maçlarda çok pozisyona girdik. Hep atak oynadık ama skora yansıtamadık. Arkadaşlarımız yüzde yüz hazır olunca daha kuvvetli bir takım olacağız."

Senin için hazırladığımız haberler