Rıza Çalımbay şampiyonluk favorisini açıkladı

27.08.2024 - 11:13 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 11:16

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Rıza Çalımbay, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Rıza Çalımbay şampiyonluk favorisini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Son olarak Süper Lig'de Beşiktaş'ta görev alan deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay, Süper Lig, kariyer planlaması ve hayatını kaybeden Alman teknik adam Christoph Daum hakkında konuştu.

"İran'dan gelen iki teklifi reddettim"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "İran'dan 2 takımdan teklif geldi ancak nazik bir dille reddettim. Azerbaycan Milli Takımı ile de adımız anıldı fakat olmadı. Azerbaycan'ı tam olarak anlayamıyorum; Azerbaycan bizim ikinci ülkemiz. Maalesef bizim ülkemizden antrenör düşünmüyorlar. Beşiktaş'ta başarısız olan Santos'u aldılar, çok şaşırdım" dedi.

Rıza Çalımbay'ın şampiyonluk favorisi

Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini de açıklayan Çalımbay, "Süper Lig'de 3 hafta geride kaldı. Keskin yorumlar için erken fakat oynanan futbol bize 'Beşiktaş şampiyonluğunun en büyük adayı' diyor. Bu sezon şampiyonluk favorim Beşiktaş. Anadolu'dan da ön plana çıkan takımlar oldu. Önümüzde haftalarda daha net yorumlar yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

"Daum çok iyi bir insan ve çok iyi bir antrenördü"

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Christoph Daum'dan da bahseden Rıza Çalımbay, "Christoph Daum'un hem oyuncusu oldum, hem de yardımcı hocası oldum. Kendisi çok iyi bir insan ve çok iyi bir antrenördü. Ülkemizi çok seven biriydi. Ruhu şad, mekânı cennet olsun" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler