Rıza Çalımbay, sezon sonunda Trabzonspor ile devam edecek mi? Flaş açıklama...

12.03.2018 - 18:05 | Son Güncellenme: 12.03.2018 - 18:05

Video-Rıza Çalımbay, sezon sonunda Trabzonspor ile devam edecek mi? Flaş açıklama...

Rıza Çalımbay, sezon sonunda Trabzonspor ile devam edecek mi? Flaş açıklama...

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-1 kazandıkları Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maç sonu değerlendirmesi

"Bugün her şey istediğimiz gibi oldu. Rakibe de pozisyon vermemeye çalıştık. Çok ön plana çıkan oyuncular oldu ve gerçekten mükemmel oynadılar. Kanat organizasyonlarına karşı dikkat ettik ve gerçekten çok ihtiyacımız olan 3 puan aldık. 3 puan önemli ama oynadığımız oyun daha önemli. Kalan 9 maç çok daha önemli, inşallah iyi bir yerde ligi bitirmek istiyoruz."

Yönetimin seçim kararı alması

"Benim durumum hiç önemli değil. Bana 2 yıllık mukavele teklif edildi ve ben zaten kabul etmedim. Önemli olan bu sezonu iyi bir yerde bitirmek. Biz takımı iyi almadık ve iyi yere geldik. İkinci yarı 5 maç berabere kaldık... Bu maçlardan galibiyetler de alabilirdik. Eksiklerimiz vardı ve sıkıntılar yaşadık. Camia kongre kararı aldı. Başkan dün geldi  ve konuştu. Beşinciliği istiyorsak mutlaka kazanmamız gerekiyor. Malatya maçını kazanalım ki bu maçın anlamı olsun."

Rıza Çalımbay'ın A Spor'a açıklamaları şu şekilde:

Maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. İlk yarıda pozisyonlarımız da vardı. Yapmak istediğimiz her şeyi yaptık. Özellikle kanatları iyi kullandık. Geldiğim günden beri kanatlarda bir sıkıntı vardı. Bugün ilk defa onu çözdük. Yolumuza devam etme açısından bu maç çok önemliydi. Şimdi Malatya maçını kazanmalıyız ki bu maçın anlamı daha büyük olsun.

Bu tarz durumlar her kulüpte olur. Trabzonspor çok büyük bir camia. Bunların altından kalkacaktır. Bunların hepsi gelip geçici. Bana göre çok iyi bir şekilde sonuçlanacak. Ne olursa olsun bunlar kulübün lehine sonuçlanacaktır. Başkan böyle bir karar aldı ama dün takımla beraberdi. Takıma moral verdi biz burdayız dedi. Bu süreçler her yerde oluyor. Sıkıntılar yaşanıyor. Ben göreve geldiğimde de çok büyük sıkıntılar vardı. Herkes konuşuyor ama içerde neler yaşanıyor bilmiyorlar. Trabzonsor büyük bir camia ve bunların altından kalkacaktır."

Basın toplantısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın başından sonuna kadar çok iyi bir futbol oynadık” dedi. 

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor deplasmanda T.M. Akhisarspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bugün maça çıkarken tek düşüncemiz galibiyetti. Alacağımız bir galibiyet bizim için çok önemliydi. Maçın başından sonuna kadar çok iyi bir futbol oynadık. Belki de bu sezon oynadığımız en iyi maçlardan bir tanesiydi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Çok pozisyonlu bir maç oldu. Bizim çok pozisyonumuz vardı. Tabii ki galibiyet şu ortamda çok çok önemliydi. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu galibiyetin anlamının daha büyük olması için de önümüzdeki hafta oynayacağımız Malatya maçı bizim için çok önemli ve kritik olacak. Şu anki tek gayemiz o maça kısa süre de olsa çok iyi hazırlanmak. O maçı da istediğimiz şekilde bitirmek istiyoruz" dedi. 

Video-Rıza çalımbay'dan Açıklama

Senin için hazırladığımız haberler