Rıza Çalımbay, Sivasspor'la sözleşme uzatacak mı? Açıkladı...

Salim Manav
07.05.2021 - 11:33 | Son Güncellenme: 07.05.2021 - 11:44

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kırmızı beyazlı takımdaki geleceği hakkında konuştu. Peki Rıza Çalımbay, Sivasspor'la sözleşme uzatacak mı?

Rıza Çalımbay, Sivasspor'la sözleşme uzatacak mı? Açıkladı...

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kırmızı beyazlı takımın ligdeki performansını değerlendirdi. Çalımbay, 'Sivasspor'la sözleşme uzatacak mısınız?' sorusuna ise 'Sivasspor'la sezon sonunda görüşme yapacağız' cevabını verdi. Rıza Çalımbay, Süper Lig'de Beşiktaş'ın şampiyon olacağını söyledi. 

'Futbolcular oynamadığı zaman problem oluşturabiliyor'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Yılmaz Hoca'nın(Vural) başına gelen hadise her antrenörün başına gelebiliyor. Futbolcular oyundan çıkarken ya da oynamadığı zaman problem oluşturabiliyor. Sezon öncesinde oyuncularla konuşmuştum. 'Böyle bir durum olursa tesislerimizde konuşuruz, soyunma odasında ya da oyundan çıkarken tepki gösterilmemesini istiyorum.' dedim. Böyle bir şey olursa kesinlikle izin vermem. Aslında o tepkiyi göstererek bana saygısızlık yapmıyor, arkadaşlarına yapıyor. Yeni Malatyaspor maçında Ahmet Oğuz'u oyundan çıkardım, durgun geldi. Ben de, 'Sıkma canını kötü oynamadın, sistem değişikliğine gittik' dedim." ifadelerini kullandı. 

Sivasspor'da hedef ligi en iyi yerde bitirmek

Sivasspor'un ligdeki performansını değerlendiren Çalımbay, "Lige erken başladık ve sıkışık maç programımız olduğu için çok maçlar oynadık. Sakat, cezalı ve koronavirüs olan arkadaşlarımız oldu. Bu süreçte inişli çıkışlı grafik sergiledik. Ligin ikinci yarısında iyi bir hava yakaladık ve 16 maçtır da yenilmiyoruz. Amacımız sezonu iyi yerde bitirmek, bunu da başaracağız. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum, çok iyi mücale ettiler." dedi. 

Sivasspor'la görüşme sezon sonunda

'Sivasspor'la sözleşme uzatacak mısınız?' sorusuna Rıza Çalımbay, "Ben hedef istiyorum. Hedefi olan her takımda başarılı olabileceğimi biliyorum. Sivasspor'a ilk geldiğimde 'İlk 5'e oynayacaksak gelirim' dedim. Sivasspor'dan görüşme talebi oldu, maçlar bittikten sonra bir görüşmemiz olacak. Ben Sivaslıyım burayı yüz üstü bırakacak değilim. Fakat tek düşüncem hedefi olan bir takımda olmak." cevabını verdi. 

'Beşiktaş şampiyon olur'

Süper Lig'in seyrini yorumlayan tecrübeli hoca, "Süper Lig'de küme düşme potasında ve şampiyonluk yarışında sürpriz sonuçlar çıktı. Şampiyonluğun şu anda en güçlü adayı Beşiktaş. Beşiktaş bu sezon şampiyon olacaktır. Bu saatten sonra Beşiktaş'ın şampiyonluğu bırakacağını düşünmüyorum."  

Senin için hazırladığımız haberler