Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Açıklama Yaptı

Akın Ungan
12.05.2022 - 16:21 | Son Güncellenme: 12.05.2022 - 16:31

Türkiye Kupası yarı final maçında, Alanyaspor'la 1-1 berabere kalarak finale çıkan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay önemli açıklamalar yaptı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Alanyaspor ile karşılaşan ve eşleşme sonunda finale yükselmeyi başaran Demir Grup Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Radyospor'un canlı yayın konuğu oldu. Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Çalımbay, önemli açıklamalarda bulundu.

"Neler yapabileceğimizi herkese gösterdik"

Rıza Çalımbay şunları söyledi: "Lige ilk başlayan ve en son bitiren takım olacağız. Taraftara çok teşekkür ederim. Onların desteği olduğu zaman neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Alanyaspor en çok maç oynadığımız takım. 4 maç oynadık. Onları elemek, yenmek kolay değil. Bu nedenle oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok iyi bir iş çıkardılar."

"Soyunma odamıza gelip bizden özür diledi"

"Efecan maçtan sonra hakeme bir şeyler söylüyordu. Kırmızı kart görmesin diye onu tutmaya çalıştım. Sonra soyunma odamıza geldi bizden özür diledi"

"Sivasspor tarihinde ilk kez final oynuyor"

"Sivasspor tarihinde ilk kez final oynuyor. Çok gergindi o nedenle çok zorlandık. Kayserispor ile oynamaktan mutluyuz. Kupa almak istiyoruz. İstanbul'da en çok Sivaslı var. Taraftar desteğiyle kupayı almak istiyoruz."

"Ligin son maçını da Kayserispor'la oynayacağız; üç gün sonra kupa finalinde oynayacağız. O nedenle lig maçında bazı arkadaşlarımızı dinlendireceğiz. Henrique çocuğu nedeniyle ayrıldı. Yatabare cezalıydı. Eksiklerimiz vardı. Ama biz mazaret gözetmeden finale çıkacağız ve kazanacağımıza inanıyorum. Takımımla gurur duyuyorum. Kupayı alırız ya da almayız; ama biz zor koşullarda büyük iş yaptık. Oyuncularımla gurur duyuyorum"

"En iyi kadro Beşiktaş'ta"

Tecrübeli teknik adam, yıllaraca kaptanlığını yaptığı ve teknik direktör olarak da çalıştığı Beşiktaş'la ilgili olarak, "Beşiktaş çok iyi bir kadroya sahip, en iyi kadro Beşiktaş'ta; bu kadroyla çok daha iyi yerlerde olması gerekir. Yeni teknik direktörü tanımıyorum; ama başarılı olmasını temenni ederim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler