Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Malmö maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
25.08.2022 - 23:16 | Son Güncellenme: 25.08.2022 - 23:20

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Malmö maçının ardından, “Tek sıkıntımız bu maçta çok iyiydik sadece gol yoktu. Gol atabilseydik bu maç daha da farklı olabilirdi” dedi.

 Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Malmö maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Sivasspor, 3-1 yenildiği maçın rövanşında sahasında Malmö ile karşılaştı.  Karşılaşma 2-0 Malmö üstünlüğüyle sona erdi. Maçın golleri 76. dakikada Birmancevic ve 90. dakikada Thelin'den geldi.   Bu sonuçla birlikte eşleşmede toplam skor 5-1 oldu. 

UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Sivasspor, yoluna UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek. 

 

Karşılaşma sonrası DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"Bir sürü goller kaçırdık"

Erkenden bir gol atabilmeleri halinde avantajlı olacaklarını söyleyen Çalımbay “Malmö’de oynadığımız ilk maçın 3-1 bitmesi Malmö için avantaj oldu. Biz de tabii ki maçın başında risk ederek başladık. Ama dengeli bir şekilde başladık. Bana göre çok iyi futbol oynadık, gol yine kadar. Ondan önce bütün pozisyonları kovalayamaya çalıştık. İyi de pozisyonlar yakaladık. Erkenden bir gol atabilseydik. O girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik olay daha farklı olacaktı. Çünkü ben takımımdan memnunum, mükemmel bir mücadele yaptılar. İyi de pozisyonlara girdiler. Maalesef son paslarımıza dikkat edemedik ve bir sürü goller kaçırdık. " dedi.

"Bu tür maçlarda kesinlikle affetmezler"

Karşılarındaki takımın çok iyi organize olduğunun altına çizen Çalımbay "Bir sıkıntı oluyor bizde, hiçbir şey yokken bir anda gol yiyorsun. Onun dışında bir şey yok. Ben takımımdan memnunum, özellikle golü yiyene kadar. Tabii ki gol yedikten sonra da pozisyonlara girdik. Karşı karşıya kaldık, bomboş kaleye atamadık. Tek sıkıntımız bu maçta çok iyiydik, sadece gol yoktu. Gol atabilseydik bu maç daha da farklı olabilirdi. Karşımızdaki takım çok iyi bir takım. Çok disiplinli bir takım. Onun için hata yaptığın zaman bu tür maçlarda kesinlikle affetmezler” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler