Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un yıldızına talip oldu! Teklif yapıldı...

09.09.2024 - 09:27 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 09:39

Özhan Pulat ile yollarını ayırdıktan sonra takımı ligin tecrübeli teknik adamlarından Rıza Çalımbay'a emanet eden Hatayspor, transferde Trabzonspor'un yıldızı Enis Bardhi'ye talip oldu. İşte detaylar...

Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un yıldızına talip oldu! Teklif yapıldı...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 4 maç sonunda bir puanı bulunan Hatayspor, Özhan Pulat ile yollarını ayırarak teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ı getirdi.

Hatayspor, Enis Bardhi'ye talip oldu

Çalımbay ile 1 yıllık sözleşme imzalayan bordo beyazlılar, transferde de gaza bastı. Hatayspor, Trabzonspor'un 29 yaşındaki Kuzey Makedon 10 numarası Enis Bardhi'ye talip oldu.

Görüşmeler başladı

61 Saat'in haberine göre; Hatayspor, sözleşmesinin son senesine giren yıldız futbolcu için Trabzonspor ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor ayrılığa sıcak bakıyor

Şu an yabancı futbolcu göndermeden yeni bir yabancı futbolcu transferi yapamayan Trabzonspor'un Enis Bardhi'nin ayrılığına sıcak baktığı öğrenildi.

Son söz Enis Bardhi'nin

Ancak transferde son sözü şu an milli takım kampında bulunan Enis Bardhi söyleyecek. Kuzey Makedonya Milli Takımı'nın kaptanı olan Barhdhi, takımının önceki gün Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları ile 1-1 berabere kaldığı maçta penaltıdan fileleri havalandırmıştı.

7 resmi maçta 325 dakika süre aldı

Bu sezon 7 resmi karşılaşmada 325 dakika süre alan tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon 42 maçta 7 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti. 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 6,5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler