Rıza Çalımbay'dan Alper Potuk hakkında açıklama: 'Çok üzülüyorum'

25.03.2019 - 01:53 | Son Güncellenme: 25.03.2019 - 04:53

Rıza Çalımbay'dan Alper Potuk hakkında açıklama: 'Çok üzülüyorum'

Deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay, A Milli Futbol Takımımız, Şenol Güneş, Beşiktaş ve Alper Potuk hakkında açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, Moldova maçında da Cenk ile Burak'ın birlikte oynayabileceğini söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Şenol Güneş hocama hayırlı olsun. Milli takım için her zaman yerli teknik adamı savundum. Fransa, İzlanda ve Türkiye grubun favorisi. Grupta rakiplerimiz Arnavutluk ve Moldova değil. Fransa, İzlanda maçını kazanacaktır. Fransa grupta her maçını kazanmak için oynayacaktır. Fransa-İzlanda maçının berabere bitmesi bizim için iyi olabilir" dedi. 

Burak Yılmaz ile Cenk Tosun'un birlikte oynayabileceğini ifade eden Çalımbay, "Burak Yılmaz neden Trabzonspor'dayken Milli takıma alınmadı? Burak şimdi hem Beşiktaş'ta hem de Milli takımda oynuyor. Burak'ın bunu hak ettiğini düşünüyorum. Cenk Tosun ile Burak Yılmaz birlikte oynayabilir" diye konuştu.

Milli takıma yeni bir hava yakalandığından bahseden Rıza Çalımbay, eski öğrencisi Alper Potuk'a da ayrı bir parantez açtı. Çalımbay sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Milli takımda güzel bir hava yakalandı ama bunu da abartmamak lazım. Basında Fransa'yı yenmişiz gibi yazılıyor. Nazım Sangare'yi Antalyaspor'a ben transfer ettim. Nazım çok iyi bir profesyonel, çok da iyi bir oyuncu. Nazım'ın özellikle de ofans hattı çok iyi. Alper Potuk'a çok üzülüyorum. Alper şu anda oynayan oyunculardan daha iyi ve yetenekli oyuncu. Alper'in tekrardan çıkış yakalayacağını ve Milli takıma kadar yükseleceğini düşünüyorum. Beşiktaş konusunda şu anda ortada bir şey yok. Sezon sonunda teklif gelirse seve seve çalışırız"

Senin için hazırladığımız haberler