Son Dakika | Rıza Çalımbay'dan Erdal Sarılar'a Cevap

İsa Kethüda
01.06.2023 - 08:15 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 08:22

Son dakika spor haberi: Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Erdal Sarılar'a cevap verdi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Rıza Çalımbay'dan Erdal Sarılar'a Cevap

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig takımı Demir Grup Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yönetici Erdal Sarılar'a yanıt verdi. 

Erdal Sarılar ne demişti? 

Sivasspor yöneticisi Erdal Sarılar, "Hoca biraz önce yönetime sitemli konuştu. Biz şimdi ligde kaldık da konuşuyoruz. Sezon başında biz kupayı almışız, ilk hocanın demeci transferimiz gelmedi. Böyle kamuoyu oluşturarak bu stadyumda ilk defa “Yönetim istifa” sesi duyduk. Neden geldi? Çünkü hocanın konuşmalarından dolayı. Ligin 6. haftasında “Ben daha görev almayacağım” demek doğru mu? Ben bunu anlamıyorum. 

"Ben bunları hocanın yüzüne de söyledim"

Futbolcu ne düşünür, takım ne düşür. Ben bunları hazmedemiyorum. Şu ana kadar hiçbir basın da biz konuşmadık, demeç vermedik. Ben bunları hocanın yüzüne de söyledim. Şimdi de kamuoyu önünde söylüyorum. Çünkü dolmuşum artık, yeter. 

İlgini Çekebilir
Sivasspor yönetiminden Çalımbay'a gönderme: "Artık yeter!"
Habere Git

"Bu sene feda senesi"

“Benden iyi Sivassporlu yok” diyor. Bu sene feda senesi. Hocamıza bir teklif yapacağız, inşallah kabul eder. Eğer biz devam edersek, ben devam etmeyi düşünmüyorum. Ben şahsım adıma konuşuyorum, sürem doldu” diye konuştu.

Rıza Çalımbay'dan cevap 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Anadolu'da en yoğun takım biziz. Geçen sezon herkesten önce sezonu açtık, herkesten önce sezonu kapattık. Sivasspor'da çok başarılı 4 yılımız geçti. Ülkemize puan, Sivasspor'a para ve taraftarımıza mutluluk bıraktık. 

"Ben kimseye yanlış yapmam"

Ben bu olayı konuşmak istemiyorum (Erdal Sarılar'la ilgili). Ben kimseye yanlış yapmam. Gereksiz işlerle uğraşmam. Herkes kendi görevini yapsın. Erdal Bey'in söylediklerine katılmıyorum. Erdal Bey'le konuşmadım. Benim konuşacağım yer sahadır, takımımla ilgilidir. Benim için hiç önemli değil. Elimdeki imkanlarla yapmam gerekeni yaptım. Bunu takdir etmeleri gerekiyor. 

İlgini Çekebilir
Portekizli teknik adamdan F.Bahçe'ye ret!
Habere Git

"Gereksiz işlerle uğraşmamaları gerekiyor"

Gereksiz işlerle uğraşmamaları gerekiyor. Benim hiç kimseyle sıkıntım yoktur. Ben gittiğim her yerde beyaz sayfa bırakırım. Maçlar bittikten sonra daha detaylı konuşurum. Yeni sezon için ben kimseyle görüşmedim. Hedefi olan bir kulüp olduğu zaman oturup konuşuruz. Basında hoca isimleri yer alabilir, görüşebilirler saygı duyarım" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler