Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş açıklaması

09.12.2021 - 14:25 | Son Güncellenme: 09.12.2021 - 14:34

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi resmen sona erdi. Siyah-beyazlıların hoca adayları arasında yer alan Rıza Çalımbay'dan açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş açıklaması

AJANSSPOR-

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın istifa etti! Sergen Yalçın döneminde geçen sezonu çifte kupayla tamamlayan siyah beyazlılar, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde puanla tanışamayarak, kötü bir rekora imza atmıştı. Sergen Yalçın'ın istifa sürecinin ardından yeni teknik direktör adayları arasında Rıza Çalımbay da yer aldı. 

Sivasspor'da görev alan tecrübeli hocadan açıklama geldi. 

Beşiktaş açıklaması...

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Birazdan antrenman başlayacak. Süreci sizden duydum. Haberleri hiç okumadım. Neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Hayırlısı olsun. Bakalım inşallah zaman ne gösterecek" ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçı yorumu

Galatasaray maçı hakkında ise Çalımbay, "Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Kazanmak için oynayacağız ve ne gerekiyorsa yapacağız. Mutlaka sahadan puan ya da puanlarla ayrılmamız lazım. Rakibimiz Galatasaray, Avrupa'da iyi giden bir takım. Bu akşam Lazio ile oynayacaklar başarılar diliyorum. Fredrik Ulvestad ve Uğur Çifçi maçta oynamayacak. Leke James'in durumu da maç saati belli olacak" dedi.

Kerem Atakan'a övgü dolu sözler

Son haftalarda performansıyla göz dolduran Kerem Atakan Kesgin'e ayrı bir parantez açan 58 yaşındaki teknik adam, "Kerem Atakan genç ve yetenekli bir arkadaşımız. Kerem Atakan; Mert Hakan ve Emre Kılınç gibi seviyelere ulaşacaktır. Kendisinden çok umutluyuz. Kerem Atakan şu anda seviyesinin yüzde 60'ında" diye konuştu.

Uğur Çiftçi, Trabzonspor'a transfer olacak mı? 

'Uğur Çifçi ile İsmail Köybaşı takası gündeme geldi mi?' sorusuna ise Rıza Çalımbay, "Uğur'un Trabzonspor'a transferiyle ilgili bir gelişme yok. Böyle bir durum da gündeme gelmedi" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler