Rıza Çalımbay'dan maç kazandıran konuşma!

02.03.2020 - 11:19 | Son Güncellenme: 02.03.2020 - 08:23

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Ankaragücü maçının devre arasında futbolcularıyla motivasyon konuşması yaptı. Çalımbay neler söyledi? İşte yanıtı...

Rıza Çalımbay'dan maç kazandıran konuşma!

Süper Lig’de sezonun flaş takımlarından biri olan Demir Grup Sivasspor, 24.haftada deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Sivasspor, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 geçti. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın devre arasında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Rıza Çalımbay devre arasında motivasyon konuşması yaptı

İlk yarı 0-0 sona ererken, Sivasspor ikinci yarıda 3 gol buldu. Rıza Çalımbay, devre arasında futbolcularına motivasyon konuşması yaptı.

Rıza Çalımbay: ”Maçı kazanacağımıza inanıyorum, çıkın ve kazanın”

Çalımbay, ”Rakibimiz 10 kişi. Bizim bu avantajı iyi kullanmamız lazım. Yapmanız gereken oyun disiplininden kopmamanız. Maçı kazanacağımıza inanıyorum. Sizler de inanın. Çıkın ve kazanın” ifadelerini kullandı.

Sivasspor ikinci yarıda bambaşka bir görüntü ortaya koydu

Motivasyon konuşması sonrası ikinci yarıda bambaşka bir Sivasspor vardı. Çalımbay ve öğrencileri Hakan Arslan, Mert Hakan Yandaş ve Yatabare ile goller buldu ve maçı 3-0 kazandı.

Mert Hakan penaltıdan yararlanamadı

Ayrıca maçta Sivasspor Mert Hakan Yandaş ile bir penaltıdan faydalanamadı.

Soyunma odasında tebrik, Galatasaray mesajı

Çalımbay, maçın ardından ise futbolcularını tek tek tebrik etti. Çalımbay, futbolcularına bu maçta elde edilen galibiyetin, Galatasaray maçı öncesi moral olacağını ve gelecek hafta iç sahada oynanacak zorlu maçı da kazanmak için gerekli kaliteye sahip olduklarını oyuncularına anlattı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler