Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan Malmö'ye tepki!

Feride Kara
18.08.2022 - 23:08 | Son Güncellenme: 18.08.2022 - 23:19

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Malmö'ye 3-1 mağlup olan Sivasspor teknik direktörü maçın ardından yaptığı açıklamada rakip ekibe tepki gösterdi

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan Malmö'ye tepki!

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsveç ekibi Malmö’ye 3-1 mağlup olurken Rıza Çalımbay maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Malmö ekibi ‘Hoş geldiniz’ demedi

Çalımbay Malmö ekibinin kendilerine ‘Hoş geldiniz’ demedikleri söyleyerek "Maçın ilk yarısı bitti. İkinci yarısı da Türkiye’de oynanacak. Biz Türk vatandaşı ve Türk teknik direktörü olarak evimize gelen takım ne olursa olsun kendilerinin yanına gideriz. Kendisine başarılar dileriz. Burada bize gelip hoş geldiniz veya başarılar dileyecek bir şeyde bulunmadılar.

İlgini Çekebilir
Malmö'de Sivas'ın sazı çalmadı!
Habere Git

Sivas’ta bambaşka bir şekilde göreceksiniz

Sağ olsunlar, teşekkür ederiz. Biz onlara Türkiye’ye geldiğinde hoş gelsin diyeceğiz, başarılar dileyeceğiz. Maç buradaki gibi olmayacak çok farklı olacak. Kolay kolay da elenmeyeceğiz. Daha güzel, daha değişik bir maç olacak. Bizim çok eksiğimiz var, yapacağımız transferler var. Ben bu maçı kaybettik demiyorum. Daha maç bitmedi. Maçın ilk yarısı bitti. İkinci yarısını Sivas’ta bambaşka bir şekilde göreceksiniz. Maçta her türlü riske de gireceğiz. Saygı, sevgi ile onları karşılayacağız. İnşallah turu geçen takım biz olacağız." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler