Rıza Çalımbay'dan olay sözler!

Özgür Koç
07.01.2024 - 09:37 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 09:52

Beşiktaş'ın 3-1'lik Alanyaspor yenilgisinin ardından yollarını ayırdığı teknik direktör Rıza Çalımbay'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde...

Rıza Çalımbay'dan olay sözler!

Çalımbay, NTV'de yayınlanan Empati programında ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu olacak.

10 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak bölümünün tanıtım videosu yayınlanırken, Rıza Çalımbay, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularını yanıtladı. 

İşte Rıza Çalımbay'ın Taylan'ın sorularına verdiği yanıtlar şöyle:

"Şimdi de beni çağırsalar..."

Ahmet Mümtaz Taylan:  Usullere uydu mu şu son olup bitenler? Rıza Çalımbay gibi özel bir insan Beşiktaş futbol takımına geldi, kendisine ihtiyaç duyulduğunu düşündüğü için, öyle bir çağrı aldığı için... Ondan sonra görev değişikliği oldu, hepimizin moralini bozan bir durum oldu... 

Rıza Çalımbay: "O olaya çok üzüldüm. Ben o gün Beşiktaşlıyım diye gittim, Beşiktaş'ın ihtiyacı olduğu için gittim! Şimdi de giderim! Şimdi de beni çağırsalar giderim!"

"Üç maçlık, dört maçlık antrenör değilim"

Ahmet Mümtaz Taylan: Tüm bu olanlardan sonra!..

Rıza Çalımbay: "Giderim! O yöneticiler için gitmiyorum ben oraya, ben Beşiktaş için gidiyorum. İnsanlar bunu anlamadılar, ben giderim, 3 maç, 4 maç... Ama, Rıza Çalımbay üç maçlık, dört maçlık antrenör değil, öyle bir şey yok! Ben öyle bir şeye imza atmam, çalışmam öyle! Ama konu Beşiktaş ise, ben her şeyimi Beşiktaş'tan kazandım, hayatımı verdim."

"Onlara yakıştıramadım"

"Benim orada ağırıma giden, üzüldüğüm şey ben 5 maçlık, 6 maçlık antrenör değilim! Siz bana kendiniz dediniz kürsüde 'Rıza hocayla devam ediyoruz' diye... Benim en çok üzüldüğüm orada, benimle top oynayan, benimle beraber olan arkadaşlarımdı! Bana konuştuklarının dışında davrandılar. Ben onlara yakıştıramadım. Beşiktaş'a kırgın değilim."

"Hiçbir antrenör gelmez"

"Samet Abi'ye var kırgınlığım, Feyyaz'a var ve Başkan'a var! Hasan Arat'a var! 'Beraber devam edeceğiz' diye söylediniz, ben de geldim Samet Abi'ye takımın plan programını verdim, Serdar Adalı'ya verdim, ikisine de... Seninle beraber dedi ikisi de! Ne olduğunu onlara sormak lazım. Ben de diyorum ne oldu. Hem böyle konuşuyorsun, hem böyle yapıyorsunuz. Benim şartlarımla hiçbir antrenör oraya gelmez. Zaten bizi zor zamanda çağırıyorlar. Ben de geliyorum, ben açık açık söylüyorum, Beşiktaşlıyım diye geliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler