Rıza Çalımbay'dan Pato ve Robinho iddialarına flaş cevap

25.12.2019 - 14:18 | Son Güncellenme: 25.12.2019 - 14:28

Rıza Çalımbay'dan Pato ve Robinho iddialarına flaş cevap

Rıza Çalımbay'dan son dakika transfer açıklaması geldi.

Pato ve Robinho, Sivasspor'a transfer olacak mı? Rıza Çalımbay açıkladı!

Lider Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pato ve Robinho iddialarına cevap veren Çalımbay, Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın devre arasında takımdan ayrılmayacağını söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Yatabere işini çok seven birisi, her pozisyonda da oynayabiliyor. Yatabere'den çok memnunuz. Gençlerbirliği maçında da şık bir gol attı. Sezon öncesinde bu konumu hayal etmiyorduk fakat hedefimiz hep başarılı olmaktı. Kadromuzu geç kurduk fakat hiçbir zaman pes etmedik. Sivasspor için taraftarlarımızın destek vermesi gerekiyor." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Mert Hakan ve Emre Kılınç, takımdan ayrılmayacak'

"Mert Hakan ve Emre Kılınç ara transfer döneminde takımdan ayrılmayacak. Sezon sonunda arkadaşlarımızın sözleşmesi sona eriyor, her ikisi de sezon sonunda ayrılabilirler."

'Pato'yu ve Robinho'yu isterim'

"Pato'yu ilk defa basından duydum. Pato'nun gelmesini isterim fakat takım içindeki maddi dengelerin de sağlanması gerekiyor. Robinho'yu isterim keşke gelse, Sivasspor'u da biliyor, takımı da tanıyor. Robinho'yla bir görüşmemiz olmadı."

Göztepe maçı yorumu

"Göztepe çok iyi bir camiaya ve çok iyi bir takım, çok önemli bir başkanları da var. Göztepe maçında çok dikkatli olacağız ve bu maçı en iyi şekilde bitireceğiz. Göztepe maçını kazanmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler