Rıza Çalımbay'dan son dakika Robinho açıklaması

29.08.2019 - 13:44 | Son Güncellenme: 29.08.2019 - 16:44

Rıza Çalımbay'dan son dakika Robinho açıklaması

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan son dakika Emre Kılınç, Robinho ve Aleksic'in transferi hakkında açıklama geldi.

Robinho, Sivasspor'a dönecek mi? Emre Kılınç, Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Ben bir tek Fırat Aydınus'la ilgili konuşmadım. Maçlarda bir VAR sistemi var ise sen orada VAR'a gideceksin. Pozisyonu görmemiş olabilirsin VAR'a bakman gerekir. Bence bilerek bakmadı. Şimdi yarın bir maç yönetecek bakalım aynı pozisyon tekrar yaşanırsa ne yapacak? Bizim bilmediğimiz başka bir şey varsa anlatsınlar biz de bilelim. Anadolu takımlarını es geçip VAR'a gitmeyebiliyorlar ama büyük takımlara bunu yapamıyorlar. O pozisyon öyle bir pozisyon ki 20 tane oyuncu sahanın içinde... O şekilde görmen zor gidip VAR'a bakman gerekir. Ama bize verdiği penaltı da ne kadar haklıysa o pozisyonda da yüzde yüz haksız bence" ifadelerini kullandı ve ekledi: 

 

'Rizespor maçının hakkı beraberlikti'

"Çaykur Rizespor karşılaşmasında maçın hakkı beraberlikti. İyi başladık ama kendi kendimize penaltı yaptık. Stoperimizin beklenmedik şekilde oyuncuyu çekerek penaltı vermesi iyi bir şey değildi. Ama sonrasında biz çok iyi toparladık, pozisyonlar yakaladık. Ama başlangıcımız iyi değildi. Her maç istediğimiz gibi geçmez biliyorum ama sonuçta olmaması gerekirdi"

 

'Emre Kılınç'ın transfer görüşmeleri durdu'

"Emre Kılınç'ın Beşiktaş'la ilgili transfer görüşmeleri vardı. Bizim zaten oyuncu eksikliğimiz var. Emre'yi verdiğimiz anda sıkıntı yaşayabilirdik. Ama iki kulübün de menfaatine olursa seve seve bırakırdık fakat transfer görüşmeleri durdu"

"Danijel Aleksic'i çok istedik, bayağı bir uğraştık ama olmadı. Başakşehir'in maddi imkanları fazla olduğundan onlar Aleksic'i alacaklar... Başakşehir, Robinho'yu keşke bize kiralık olarak gönderse... Robinho için kiralama konusunda bir talebimiz oldu ama oyuncu Başakşehir'den büyük bir para alıyor ve bizim de öyle bir para verme imkanımız da olmadı. Robinho transferi olamayacak gibi... Şimdi uğraşıyoruz ve inşallah bir oyuncuyu transfer etmek istiyoruz. Mehmet Ekici'nin ismi gündemimize gelmedi.

Senin için hazırladığımız haberler