Rıza Çalımbay: "Tüm iyi oyuncuları Trabzonspor aldı"

Feride Kara
28.04.2022 - 17:50 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 17:58

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Yeni 4 Eylül Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında gündemden ve gelecek planlarından bahsetti.

Rıza Çalımbay: "Tüm iyi oyuncuları Trabzonspor aldı"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Alanyaspor ile oynayacakları maçı değerlendirdi "Kupada Alanyaspor ile oynadığımız bir maç var. Bu maçın ilk yarısını Alanya’da oynadık. Bu maçın ikinci yarısı da burada oynanacak. Bu maç Sivas’ın tarihi açısından da çok önemli. Final oynamak inşallah finali de kazanıp Türkiye Kupasını almak bizim en büyük hedeflerimizden birisi. Sivasspor camiası içinde muhteşem olur" ifadelerini kullandı. 

Hedefim yurt dışında çalışmak

Yurt dışında çalışmayı hep istediğini belirten Çalımbay, "Ben en büyük hedeflerimden bir tanesi yurt dışında çalışmak. Bunu çok istiyorum. Sivas'a gelirken de söylemiştim. Eğer hedef yoksa ben gelmem demiştim. Yurt dışında da olmak isterim ama hedefi olan takımlar olması gerekir. Bir sürü yerden teklifler geldi. Oraları pek düşünmedim. Öne gitmek, biraz daha yukarı çıkmak lazım. Futbolda her şey olabilir ama ben bundan sonra başarısız olacağıma inanmıyorum. Nereye gidersem gideyim çok çok başarılı olacağıma inanıyorum. Çünkü şeyi gördüm, çok şeyi yaşadım, güzel şeyler de yaşadım. Ama ekibimle artık her yerde başarılı olacağıma inanıyorum. Takım ne olursa olsun hiç fark etmez" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a piyango vurdu! Rıza Çalımbay devreye girdi
Habere Git

Bütün iyi oyuncuları Trabzonspor aldı

Bu sezon Trabzonspor ’un şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiğinin altını çizen Rıza Çalımbay, "Trabzonspor şampiyonluğu hak etti. Şöyle hak etti; bir kere bende orada çalıştığım için söylüyorum. Kocaman bir lobisi olan bir takım. Her türlü transferi yaptılar. Kimin iyi oyuncuları varsa hepsini aldılar. İmkanları ve bütçesi de çok iyiydi. Manevi açıdan baktığınızda muhteşem bir taraftarla oynadılar. Abdullah hoca ile görüştüğümde yönetimin istediği tüm futbolcuları aldığını söyledi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler