Rıza Çalımbay, Amedspor'un yeni teknik direktörü oluyor

04.06.2024 - 20:16 | Son Güncellenme: 04.06.2024 - 20:28

TFF 1.Lig'e yükselen Amedspor hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İddiaya göre Beşiktaş'ı da çalıştıran Rıza Çalımbay'ın, Amedspor'un yeni teknik direktörü olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Rıza Çalımbay, Amedspor'un yeni teknik direktörü oluyor

AJANSSPOR HABER

TFF 1.Lig'e yükselen Amedspor, yeni teknik direktörünü arıyor. İddiaye göre son olarak Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ı çalıştıran Rıza Çalımbay, Amedspor'la anlaşmak üzere.

Rıza Çalımbay için Amedspor iddiası

Gürkan Borangil'in haberine göre; Rıza Çalımbay, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Amedspor ile anlaşmak üzere.

Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı

Mesut Bakkal liderliğinde TFF 1.Lig'e yükselen Amedspor'da, deneyimli teknik direktör ile yollar ayrıldı. Bakkal'a veda mesajı paylaşımında bulunan Amedspor, şu ifadelere yer verdi: "Futbol A takımımızı 11 yıl aradan sonra şampiyon yapan ve Amedspor tarihine adını altın harflerle yazdıran Mesut Bakkal ile yaptığımız görüşmelerin sonucunda, karşılıklı anlaşarak yeni sezon için anlaşma sağlanamamıştır. Mesut Bakkal'a ve teknik ekibine yaşattıkları şampiyonluk ve verdikleri emekler için içten teşekkürlerimizi sunuyor, kariyerlerindeki başarıların devamını diliyoruz."

Sezonu şampiyon tamamladı

Amedspor, geçtiğimiz sezonu TFF 2. Lig'de 36 maç sonunda topladığı 81 puanla şampiyon tamamladı. Diyarbakır temsilcisi 36 maçta 24 galibiyet, 9 beraberlik ve mağlubiyet elde etti.

Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş performansı

Amedspor ile anlaşmak üzere olduğu öğrenilen Rıza Çalımbay ise son olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı çalıştırdı. Çalımbay, Siyah-Beyazlı takımla 7 maça çıktı ve 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler