Mehmet Demirkol'dan 5-0'lık ağır mağlubiyet alan Beşiktaş'a tepki

Orhan Gülek
01.12.2023 - 11:06 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 11:11

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Beşiktaş’ın Club Brugge’a 5-0 mağlup olduğu maçı yorumladı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol'dan 5-0'lık ağır mağlubiyet alan Beşiktaş'a tepki

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 5. maçında Beşiktaş, Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşı karşıya geldi. Mücadele öncesinde gruptan çıkma şansı kalmayan Siyah-Beyazlı ekip prestij maçına çıkmıştı. Fakat Kara Kartal şoka uğradı! Club Brugge, Dolmabahçe deplasmanından 5-0'lık zaferle ayrıldı.
 
Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Beşiktaş’ın Club Brugge’a 5-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi.

"O takım Brugge’den 5 yememeli”

Takımdaki önemli isimlere rağmen 5-0'lık mağlubiyetin alınmasını yadırgayan Demirkol, “Bir takımın kadrosunda Aboubakar ve Chamberlain gibi isimler varsa, o takım Brugge’den 5 yememeli.” dedi.

“Rıza hocanın haksızlık ettiğini düşünüyorum"

Rıza Çalımbay’ın, ‘Daha önce gelseydim…’ sözleri hakkında konuşan Demirkol, “Rıza hocayı seven biri olarak ben haksızlık ettiğini düşünüyorum. Kadro kötü olabilir ama kusura bakma, Türkiye tarihin en iyi üç teknik direktörü varsa o birisi orada” yorumunu yaptı. 

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol, açtı ağzını yumdu gözünü! İsmail Kartal'a şok sözler
Habere Git

“İsmail ve Onur dert etmiyor mu?”

Brugge karşısında stoper oynayan Onur Bulut hakkında konuşan 53 yaşındaki yorumcu, “Karşında iyi bir sistem varsa sonuç böyle oluyor. Mesela İsmail ve Onur dert etmiyor mu? Etmemesi mümkün mü?” açıklamasını yaptı.

Konferans Ligi D Grubu Puan Durumu

  • 1. Club Brugge: 13
  • 2. Bodo/Glimt: 10
  • 3. Lugano: 4
  • 4. Beşiktaş: 1

Çalımbay'la 2'de 2 yaptı ama...

Rıza Çalımbay'la yeni bir sayfa açan Beşiktaş, tecrübeli hocasıyla çıktığı Başakşehir ve Samsun maçlarını kazanınca kara bulutları dağıtmıştı. Fakat Siyah-Beyazlılar bu akşam büyük bir şoka uğradı. Beşiktaş kendi sahasında, taraftarı önünde Belçika temsilcisine 5-0 kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler