Rizespor forması giyen Recep Niyaz'dan Süper Lig ve İbrahim Üzülmez sözleri!

22.02.2018 - 16:45 | Son Güncellenme: 22.02.2018 - 16:45

Rizespor forması giyen Recep Niyaz'dan Süper Lig ve İbrahim Üzülmez sözleri!

Çaykur Rizespor forması giyen Recep Niyaz, Spor Toto 1.Lig’deki hedeflerini anlattı. Son haftalarda çıkışta olduklarına dikkat çeken Niyaz, Rizespor taraftarlarına da mesaj gönderdi.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Recep Niyaz’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“İyi bir takım olduğumuzu gösterdik”

Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çünkü iyi maçlar çıkarıyoruz. Rakiplerimize az pozisyon verdik ve kazandık. Gol sıkıntımızı giderdik. İyi puanlar aldık. Ankaragücü gibi bir deplasmandan 3 puanla dönmek sevindiriciydi. Balıkesirspor maçıyla bu maçın önemi perçinlenecekti. Gol atmak bana nasip oldu. İyi galibiyetler aldık. Ligin ikinci yarısında nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Bir tek Altınordu kazası vardı. Ligin sonunda hedefimize ulaşmayı amaçlıyoruz.

“Muriqi ve Samudio’nun performansı sevindirici”

Rizespor’da herkes sonuna kadar mücadele ediyor. Herkes kendi görevini yapmaya çalışıyor. Vedat Muriqi geldikten sonra katkı sağladı. Samudio’nun çıkışı da bizi mutlu ediyor. Golcülerimiz bize ciddi katkı yapıyor. Biz orta saha oyuncuları olarak oyunu çift yönlü oynamaya çalışıyoruz. Onlar da işini yapıyor. Takım halinde çalışmaya devam ettikten sonra performans artıyor. Bu da camiayı sevindiriyor. Hepimiz tek hedefe kilitlenmiş vaziyetteyiz. İnşallah golcülere katkı vermeye devam ederiz.

“İbrahim Üzülmez Rizespor adına bir kazanç”

İbrahim Üzülmez bizim için bir kazanç. Bize hocalık değil ağabeylik de yapıyor. Seviye olarak yukarılarda futbol oynadı. Ondan çok şey öğreniyoruz. Futbolcu psikolojisinden de anlıyor. Performansımızı arttırıyor. Futbol bir takım oyunu. Camia olarak elimizden geleni yapıyoruz. Hocamız bizi ateşliyor.

"Olumlu dönüşler devam edecek"

Bize güveniyor ve ciddi katkı veriyor. Takımın da bu katkıya olumlu cevap vermesi mutluluk verici. Hocamız bizim için çok büyük bir avantaj. Kendisine teşekkür ediyorum. Ağabeylik de yapıyor. Olumlu dönüşler devam edecektir. Başarıya ulaşmada bir etken olacaktır.

Taraftarlara mesajı

Bu takım Süper Lig’de olmalı. Şanssız bir şekilde küme düştük. Taraftarlarımız bize destek vermeye devam etsin. Onlar olmadan olmaz. Bizden skor anlamında birşeyler görmek istiyor. Taraftarlarımız her maç yanımızda olsun. Tabii ki eleştirileceğiz, kötü oynayacağımız dönemler de olabilir. Bize güvensinler. Biz onlara güveniyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inansınlar.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler