Hasan Kartal: "Takımıma kızgınım"

02.12.2020 - 19:17 | Son Güncellenme: 02.12.2020 - 19:23

A spor'a konuşan Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, vefat eden Rizespor oyuncusu Muhammed Abarhoun için çok üzüldüklerini ifade etti. Takımın durumuna da değinen Başkan Kartal, Galatasaray karşısında takımına karşı kızgın olduğunu söyledi. Oğulcan transferinde, birilerinin genç oyuncunun kafasını karıştırdığını iddia eden Kartal, takıma yeni transferler noktsında da A Spor'a net açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Hasan Kartal: "Takımıma kızgınım"

AJANSSPOR-HABER

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, 2019'da takıma transfer olan ve bu yaz takımdan ayrılan 31 yaşındaki Faslı oyuncu Mohamed Abarhoun için üzüntülerini dile getirdi. Kullüp başkanı Hasan Kartal Malesef Abarhoun, mide kanamasından dolayı hayatını kaybetti. Kendisi ve ailesi için çok üzgünüz ifadelerini kullandı.

"Şu an da ailesine yardımcı oluyoruz"

Başkan "Eski oyuncumuz Abarhoun'un bizde alacağı bulunmuyordu. Ailesi şu anda burada. Onlarla irtibat halindeyiz ve yardımcı oluyoruz. Ülkemiz de büyükelçilik olrak resmi işlemlerde gerekli kolaylığı sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Eski oyuncumuz Abarhoun'un bizde alacağı bulunmuyordu. Ailesi şu anda burada. Onlarla irtibat halindeyiz ve yardımcı oluyoruz. Ülkemiz de büyükelçilik olrak resmi işlemlerde gerekli kolaylığı sağlıyor. ifadelerini kullandı.

Rizespor başkanı daha sonra Galatasaray maçında tribünleri neden terk ettiğiyle ilgili soruya şu ifadeleri kullandı

"Kızgınlığım takımıma"

"Ben başkan olduktan sonra ilk defa böyle bir olay yaşadım. Benim 10 yıllık bir başkanlık tecrübem var ve ilk defa bunu yaşadım. Kızgınlığım ilk olarak takımıma. Tabi hakemin kartları falan da ayrı bir konu. Sarı kartlar falan. Ama şu gerçek ki Galatasaray bizden çok iyiydi. Bu maçta bizim çocuklara ne oldu anlamadım. Oturup konuşacağız. Maç sonrası henüz oyuncularla görüşmedim. Ben, kendi oyuncularmıza kızdım" değerlendirmesinde bulundu.

"Hedef ilk 5"

"Yeni sezonda hedefleri hakkında ki soruya da Hasan Kartal Hedefimiz tabiki ilk 5'de olmak. Biz ilk 5'e girmek için çok uğraşıyoruz" dedi.

Başkan Kartal, Rizespor'daki sözleşmesini feshedip Galatasaray'a transfer olan Oğulcan Çağlayan ile ilgili de konuştu. Bu konuda Oğulcan'ı yönlendiren kişiler olduğunu iddia etti. Kartal "Oğulcan'ı severim. Benim Oğulcan'a karşı bir sıkıntım yok. Oğulcan çok genç bir oyuncu. Oğulcan'ı yönlendirenler utansın" ifadeleri kullandı.

"Hükmen yenilgi çok yanlış bir karar olur"

Kartal "Hükmen yenilgi bana göre çok yanlış bir şeydir. Kulübün maçı mutlaka sonuçlandırması lazım, Kovid oolan oyuncular oynamazsa altyapıdan çocuklarla oynansın" dedi

"Transfere ihityacımız yok"


Devre arasında bizim transfere ihtiyacımız yok, bu kadromuzla biz iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Belki ilerleyen günlerde 1-2 transfer gündeme gelebilir" değerlendirmesinde bulundu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler