Rizespor kupada moral arıyor!

21.12.2015 - 13:32 | Son Güncellenme: 21.12.2015 - 13:32

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Aykut Ferah, ligdeki Gaziantepspor mağlubiyetini, kupada Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak unutturmak istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, Süper Lig'de son oynanan maçta Gaziantepspor deplasmanında aldıkları 2-0 mağlubiyetin kendileri için beklenmedik bir sonuç olduğunu belirtti.

Hedeflerinin ligde üst sıralar olduğunun altını çizen Ferah, "Son iki deplasmanda aldığımız mağlubiyetler bizi bir adım hedefimizin gerisinde bıraktı. Özellikle Gaziantepspor maçının ilk 15 dakikasında 2-0 geriye düşmemiz oyuna tutunmamızı engelledi. Tehlike çemberinin içindeki takımların da bu haftayı puanla kapatması moralimizi bozdu" dedi.

Ferah, Türkiye Kupası'nın kendileri için Avrupa'ya giden en kısa yol olduğunu vurgulayarak, "Kupa önemli bir yol. Bu yolda ilerlemek istiyoruz. Mersin İdmanyurdu maçı zor olacak ama biz de moral bozukluğunu üzerimizden atmak istiyoruz. Ligdeki Gaziantepspor mağlubiyetini, kupada Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak unutturmak istiyoruz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler