Rizespor seri yaptı, İstanbulspor düşme hattına demir attı...

Furkan Sönmez
02.04.2024 - 19:11 | Son Güncellenme: 02.04.2024 - 19:24

Trendyol Süper Ligi'nin 31. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda İstanbulspor'u 4-0 mağlup etti ve iki maç üst üste kazanmasını bildi. İşte tüm detaylar...

Rizespor seri yaptı, İstanbulspor düşme hattına demir attı...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 31. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u Martin Minchev (2), Olawoyin ve David Akintola'nın golleriyle 4-0 mağlup etti ve ligde çıktığı son iki karşılaşmadan da galibiyet aldı. Rizespor bu galibiylet puanını 45'e yükseltti, İstanbulspor ise 13 puanla son sırada kaldı.

Rizespor'dan şut bombardımanı

İlhan Palut'un öğrencileri, İstanbulspor kalesine tam 23 şut gönderdi. Bu şutların 10'unda isabet bulan Rizespor, 4 kez gol sevinci yaşadı. İstanbulspor ise rakibine 7 şut çekti ve bu şutların 2'sinde isabet buldu. Rizespor ayrıca 3.00xG ortalamasıyla maçı tamamladı.

Minchev ilk kez duble yaptı

Rizespor formasıyla 28 maçta sadece bir gol atabilen Martin Minchev, o golü Fenerbahçe'ye karşı kaydetti. İstanbulspor ağlarını 2 kez sarsan 22 yaşındaki Bulgar golcü, Rize ekibiyle ilk kez bir maç iki gol atmayı başardı.

İkinci kez dört gol attı

Rizespor, bu sezon ikinci kez bir maçta rakip kaleye dört gol attı. 21 Aralık'ta Pendikspor'u 5-1 yenen Rizespor, o maçtan sonra ilk kez İstanbulspor'a 4 gol attı ve farklı kazanmayı bildi.

Senin için hazırladığımız haberler