(Yazılı Özet) Çaykur Rizespor-Tuzlaspor Maç Sonucu: 4-2

07.05.2023 - 18:17 | Son Güncellenme: 07.05.2023 - 18:36

1. Lig'de Çaykur Rizespor evinde konuk ettiği Tuzlaspor'u 4-2 mağlup ederek maç eksiğine rağmen 2. sıraya yükselmeyi başardı. İşte detaylar...

(Yazılı Özet) Çaykur Rizespor-Tuzlaspor Maç Sonucu: 4-2

AJANSSPOR-HABER

TFF 1.Lig'in 36. haftasında Çaykur Rizespor, Tuzlaspor'u Çaykur Didi Stadyumu'nda konuk etti. Ev sahibi ekip 3-0 öne geçtiği karşılaşmadan 4-2'lik üstünlükle ayrılmayı başardı.

Süper Lig'e adım adım

Çaykur Rizespor bugün alınan galibiyetle birlikte puanını 66'ya yükseltti ve 3. Sakaryaspor'un 1 maç ekisği ile 4 puan üzerine çıktı. Tuzlaspor ise 38 puan ile 12. sırada kaldı.

6 gol 3 oyuncudan geldi

Çaykur Rizespor adına karşılaşmanın ilk 2 golünü Yannick Bolasie kaydederken, diğer iki golü de Benhur Keser kaydetti. Deplasman ekibi Tuzlaspor'un golleri ise Aaron Leya'dan geldi.

İlgini Çekebilir
Rize, Yannick yüzünden yandı!
Habere Git

Rize'ye 2 puan yetecek

Çaykur Rizespor, 1.Lig'in son 2 haftasında sırasıyla Göztepe (d) ve Altınordu (e) ile karşı karşıya gelecek. Karadeniz ekibi bu karşılaşmalardan toplamda 2 puan çıkarırsa Spor Toto Süper Lig'e direkt olarak çıkma hakkı elde edecek.

Bolasie büyük oynuyor

Çaykur Rizespor'un daha önce Crystal Palace, Everton ve Aston Villa gibi Premier League ekiplerinde forma giyen Demokratik Kongo'lu forveti Yannick Bolasie, bu sezon çıktığı 25 maçta 17 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler