Rizespor yöneticisi yeni transferler için tarih verdi!

21.08.2020 - 17:27 | Son Güncellenme: 21.08.2020 - 17:32

Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesi çalışmalarına devam ediyor. Rizespor yöneticisi Hasan Yavuz Bakır, yeni transferlerin ne zaman açıklanacağını sorusuna yanıt verdi. İşte Rizespor'un yeni transferlerinin açıklanacağı tarih...

Rizespor yöneticisi yeni transferler için tarih verdi!

Çaykur Rizespor’da gözler yeni sezona çevrildi. Kulübün basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Rizespor yeni transferlerini ne zaman açıklayacak? Yeni sezonda nasıl bir Rizespor izleyeceğiz? Rizespor yöneticisi Hasan Yavuz Bakır’dan açıklama geldi.

Radyospor’da Soyunma Odası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

“Erzurum’da kamp yapmak doğru bir tercih”

Kamp için Erzurum’u tercih ederek doğru bir karar verdiklerini anlatan Bakır, ”Geçen yıl da Erzurum’da çalıştık. Memnun kaldık. Şartlar çok iyiydi. Türkiye’de birçok alanda iyi çalışmalar yapılıyor. Rize’ye de yakın olduğu için Erzurum’da çalışmayı tercih ettik. Yurt dışı kampı düşüncesi vardı ama koronavirüs sebebiyle vazgeçtik” diye konuştu.

“Geçen sezon transferde başarılı olamadık”

Geçen sezonu sıkıntılı geçirdiklerini ve bu sezon aynı şeyi yaşamak istemediklerini ifade eden Hasan Yavuz Bakır, geçen sezonki transferler konusunda öz eleştiri de yaptı.

Bakır, “Taraftarlarımız bize çok kızıyor. Haksız da değiller. Geçmiş yıllarda verdiğimiz sözlerin tam olarak karşılığı çıkmadı. Paramızı dikkatli kullanacağız diyoruz ama başarısız transferler ortaya çıktı. Okan Buruk döneminde yapılan transferlerde iyi sonuçlar alındı. Geçen sezon ise transferde çok başarılı olamadık. Bu konuda öz eleştiriler yapıyoruz. Başarıyı sahipleniyorsak, başarısızlığı da sahiplenmemiz gerekiyor. Taraftar nezdinde sitem var. Bunu da kabul ediyoruz. 2-3 milyon Euro verip şehri ayağa kaldırabiliriz ama birkaç sene sonra kayyum devreye girer, farklı şeyler olur. Buna sebep olmak istemedik. Keşke transferde başarılı olabilmeyi başarabilseydik. Bu sene inşallah doğru hamleler yapacağız” ifadelerini kullandı.

“1-2 gün içinde yeni transferlerimizi açıklayacağız”

Rizespor taraftarları yeni transferlerin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Bakır, bu konuda son durumu anlattı ve Stjepan Tomas'ın da bilgisi doğrultusunda gerçekleştirilecek transferler için müjdeli haberi şu açıklamayla verdi:

“Transferde geç kaldık ama ince eleyip sık dokuyoruz. Taraftarlarımıza karşı mahcup olmak istemiyoruz. Önümüzdeki günlerde birkaç transfer yapacağız. Herkes isim bekliyor ama isim vermek istemiyoruz. 1-2 gün içinde aldığımız doğru oyuncuları açıklayacağız. Gelir-gider dengesini aşmayacağız. Ekonomik açıdan doğru işler yapacağız ama aynı zamanda doğru transferler de yapmak istiyoruz.”

“Tomas’ın Rizespor’u bilmesi bir avantaj”

Öte yandan Hasan Yavuz Bakır, yeni teknik direktörleri Stjepan Tomas’a güvendiklerini de vurguladı. Bakır, Tomas’ın Rizespor’da daha önce çalıştığını ve takımı bilmesinin bir avantaj olduğunu ifade ederek, ”Yeni sezon için umutluyuz. İyi bir Rizespor izlettirmek istiyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler