Rizespor yöneticisinden Remy ve Galatasaray yanıtı: "Gerekeni yapacağız"

01.10.2021 - 14:46 | Son Güncellenme: 01.10.2021 - 14:54

Rizespor yöneticilerinden Selim Selimoğlu, Galatasaray maçı öncesinde açıklama yaptı. Selimoğlu, Hamza Hamzaoğlu ve Loic Remy hakkında da konuştu. İşte sözler...

Rizespor yöneticisinden Remy ve Galatasaray yanıtı: "Gerekeni yapacağız"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Marsilya ile karşılaşan Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, Galatasaray maçı öncesinde çok özel açıklamalar yaptı. 

Radyospor'da yayınlanan Sporun Merkezi programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Selim Selimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

"Futbolda kötü sonuç, değişimin sebebi oluyor"

Öncelikle Bülent Uygun ile yolların ayrılması konusunda sorulan soruya Selimoğlu, "Bazen neden olduğunun cevabı yoktur. Bülent Uygun ile söyleyebilecek bir şeyimiz yok. Geçen sene zor durumda takımın başına geldi, iyi sonuçlar elde etti. Düşme potasından çıkardı ve ligde tuttu. Ama aynı teknik adam bu sene maalesef başarılı bir sonuç elde edemedi. Futbolda değişim olan bir şey. Hepimiz için geçerli. Kötü sonuç, değişikliğe sebep olur" yanıtını verdi. 

"Hamza Hamzaoğlu'na inanıyor ve güveniyoruz"

Yeni teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu'nun zorlu süreci başarıyla atlatacağına inandığını belirten Rizespor yöneticisi, "Hamza Hamzaoğlu ile anlaştık ve birçok teknik adamla yaptığımız görüşme sonrasına hocaya karar verdik. Başakşehir maçı öncesi sadece ter idmanı yapabildiler. Kısa süre içinde hem oyun düzeni, hem kadro hem de bazı oyuncuların motivasyon problemini toparlayacaktır. Talihsiz sonuçların yaşandığı süreci geride bırakacağız diye umut ediyoruz" dedi.

"Galatasaray maçı dönüş maçımız olacak"

Selim Selimoğlu, Galatasaray maçı hakkkında da konuştu. Rizespor yöneticisi, "Galatasaray büyük bir kulüp. Elimizden geldiği şekilde iyi ağırlayacağız. Maçı da kazanmak istiyoruz. Rizespor maçta gereğini yapacaktır. Galatasaray maçı sonrasındaki maçlarda da oyuncularımızın motivasyonunun yükseleceğine inanıyoruz. Galatasaray maçı bir dönüş maçımız olabilir. Ama kazanamazsak bile demoralize olmayız. Hocamız yeni geldi. Çok önemli başarılar elde etmiş bir hocamız var. Milli ara ilaç olacaktır diye düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

"Remy öz eleştiri yapmalı, artık top onda"

Golcü futbolcu Remy son dönemlerde performansıyla tartışma yarattı. Selimoğlu golcü futbolcunun toparlanması için her şeyi yaptıklarını ifade ederek şu açıklamayla sözlerini tamamladı:

"Remy motivasyon olarak geriye gitti. Beşiktaş maçında oynamış ve sakatlık yaşamıştı. Oyuncunun motivasyonu ile ilgili sorun var. Kulübün en pahalı oyuncusu. Bunun da üstünde bir baskı var diye düşünüyorum. Değerli bir oyuncu. Ama oynamak istemediği sürece bize katkısı yok. Eğer kendisi oynamak isterse biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İş Remy'de bitiyor. Herkes ona destek oluyor. Kimse kötü hissedeceği bir şey de yapmıyor. Sosyal medyada eleştiriler oluyor ama haksız da bulmuyorum. Öz eleştiri yapmalı. Toparlarsa katkı verecek. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık, bundan sonra top Remy'de olacak. İyi olmasını temenni ediyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler