Marius Sumudica Süper Lig'de kalıyor! Yeni takımı...

18.01.2021 - 13:17 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 17:11

Son dakika haberi... Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da hareketli saatler yaşandı. Stjepan Tomas ile yollar ayrıldı. Bu ayrılık karşılıklı anlaşmayla oldu. Peki yeni teknik direktör kim olacak, Rizespor'da teknik direktör kararı...

Marius Sumudica Süper Lig'de kalıyor! Yeni takımı...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da gözler teknik direktör konusuna çevrildi. Rizespor'da Stjepan Tomas dönemi bitti mi, yeni teknik direktör kim olacak? İşte detaylar...

Tomas dönemi bitti

Rizespor'da son haftalarda alınan sonuçların ardından Stjepan Tomas dönemi sona erdi. Tomas ile ilgili karar net şekilde alındı ve kendisine de bildirildi. Stjepan Tomas ile ilgili resmi açıklamanın yapılması, 'karşılıklı şekilde yol ayrımı' olması adına birkaç gün içinde gerçekleşti.

Ayrılıkta sorun çıkmadı

Rizespor ile Tomas arasında yapılan görüşmelerde taraflar herhangi bir problem çıkarmadı. Yol ayrımı dostça yapıldı. 

Rizespor'un gündemine gelen teknik adamlar

Rizespor'da bu yol ayrımının aslında netleşmesinin sonrasında gündeme yerli ve yabancı bazı isimler geldi. Yerli teknik adamlar arasında Tamer Tuna, Bülent Korkmaz, Tayfun Korkut isimleri tartışıldı, bazılarıyla temas kuruldu.

İbre Marius Sumudica'dan yana

Yabancı teknik adamlar arasında ise Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor ile Gaziantep FK'dan ayrılan Marius Sumudica gündeme geldi. Elde ettiğimiz bilgiye göre; Rizespor'da ibre Marius Sumudica'dan yana. 

Yeni teknik direktör ne zaman açıklanacak? 

Çaykur Rizespor'da önce Tomas ile yolların ayrıldığı resmi olarak açıklandı. Ardından da yeni teknik direktörün adı ilan edilecek. Bu ismin Marius Sumudica olması bekleniyor. 

Rizespor'dan açıklama geldi

Rizespor'dan 19 Ocak 2020 Salı günü resmi bir açıklama yapıldı. Tomas ile yollar resmen ayrıldı. Yapılan açıklamada, karşılıklı anlaşma ile yolların ayrıldığında dikkat çekildi. Sumudica ile de 1,5 yıllık anlaşma yapılacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler