Rizespor'da son durum! Koronavirüs sonrası...

07.04.2020 - 14:48 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 14:50

COVID-19 salgını Türkiye'de de futbol maçlarına ara verilmesine neden oldu. Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, verilen bu zorunlu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Teknik direktör Ünal Karaman futbolcular ne gibi uyarılar yaptı? Kulüpte mali durum nasıl?

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu arada çalışmalar devam ediyor. Futbolcular, kendilerine ait verilen programlara harfiyen uymak için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Pekiyi, Rizespor salgın döneminde neler yaşadı? Son durum ne? Detaylar haberimizde...

Ünal Karaman'dan futbolcularına uyarı

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Teknik direktör Ünal Karaman, COVID-19 salgını sebebiyle verilen arada futbolculara fit kalmaları yönünde çağrı yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, özellikle kilo konusunda uyarılarda bulundu.

Ünal Karaman: "Hepinizi iyi seviyede bulmak istiyorum"

Ünal Karaman'ın futbolcularına, "Bu salgını hep beraber atlatacağız. Tüm dünya salgından etkilendi. Sizleri de anlıyorum. Lig ertelenmeden önce endişe yaşadınız. Bu arayı tatil gibi görmeyin. Bu yanılgı olur. Hepiniz kendinize dikkat etmeli ve gereken hassasiyeti göstermelisiniz. Tehlike geçip lig başladığında hepinizin iyi seviyede olmasını bekliyorum" dedi.

Rizespor'dan ayrılmayı düşünen kimse oldu mu?

Öte yandan Rizespor'da futbolcular arasından koronavirüs tehdidi sebebiyle ayrılmayı düşünen kimse olmadı. Takımın tecrübeli isimlerinin yanı sıra yöneticiler de futbolculara sakinliklerini koruma yolunda tavsiyelerini iletti.

Mali açıdan Rizespor'u ne bekliyor?

Her kulübün olduğu gibi Rizespor'un da bu dönemde mali açıdan gelir kalemlerinde azalmalar olacak. Rizespor, öncelikle insan sağlığı ve yaşama hakkı üzerinde duruyor. Mali tablo ile ilgili durum ise ilerleyen haftalarda masaya yatırılacak.

Senin için hazırladığımız haberler