Olay sözleri sonunu getirdi! Süper Lig ekibi açıkladı...

04.03.2021 - 12:36 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 13:37

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Marius Sumudica ile ilgili karar açıklandı. Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Peki yeni teknik direktör kim olacak? İşte detaylar...

Olay sözleri sonunu getirdi! Süper Lig ekibi açıkladı...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Marius Sumudica ile ilgili karar verildi. Rizespor, Sumudica ile yollarını ayırdığını resmi olarak açıkladı. 

Rizespor'un resmi Sumudica açıklaması

Neler söylemişti?

Gaziantep FK sonrası Rizespor'un başına geçen Marius Sumudica, Sivasspor maçının ardından bir açıklama yapmış ve bu açıklama çok tartışılmıştı. Sumudica, şunları söylemişti:

"Bugün gol atacak kaliteye sahip değillerdi. Elimden gelen bu, yapacak başka bir şey yok. Oyuncularıma bir soru yöneltmek istiyorum. İsmail Kartal kötü hoca, Ünal Karaman kötü hoca, Tomas hoca kötü hoca, Sumudica kötü hoca. Gelen bütün hocalar mı Rize'ye kötü hoca. Yarın Mourinho gelse bir şey yapamaz Rize'de."

Rıdvan Dilmen de eleştirmişti

Sumudica'nın Rizespor performansı

Çaykur Rizespor, Sumudica ile Süper Lig'de 7 maça çıktı. Galibiyet alamayan yeşil-mavili takım, 4 yenilgi ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı. 9 gol yiyen Rizespor, 4 gol atabildi.

▶Fenerbahçe  1-0 Rizespor
▶Rizespor       1-1 Kasımpaşa 
▶Alanyaspor    2-1 Rizespor 
▶Rizespor       0-2 Erzurumspor 
▶Ankaragücü  1-1 Rizespor 
▶Rizespor       0-0 Sivasspor 
▶Kayserispor   2-1 Rizespor 

Senin için hazırladığımız haberler