Rizespor'da Tomas dönemi

15.07.2020 - 22:47 | Son Güncellenme: 15.07.2020 - 22:48

Rizespor'da Tomas dönemi

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, Ünal Karaman'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Stjepan Tomas ile anlaşma sağladı. Hırvat teknik adam gelecek sezon, Karadeniz ekibini çalıştıracak.

Rizespor'dan yapılan açıklamada, "Boşalan teknik direktörlük arayışlarına hızlı bir şekilde başlayan Çaykur Rizespor’umuz Hırvat çalıştırıcı Stjepan Tomas ile 2020-2021 sezonu için prensip anlaşma sağlamıştır.

Teknik direktör Stjepan Tomas gelecek sezonun planlaması için Süper Lig’de kalan iki haftalık sürede takımımızın maçlarını takip edecektir" ifadelerine yer verildi.

Antalyaspor'u çalıştırdı

Tomas, sezona Başakşehir'de Okan Buruk'un yardımcılığını yaparak başlarken, ligin 12. haftasında Antalyaspor'da Bülent Korkmaz'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilmişti. Hırvat teknik adam Antalyaspor'un başında çıktığı 8 maçta 1 galibiyet alırken 4 kez berabere kaldı ve 3 kez mağlubiyet yaşadı.

Çaykur Rizespor ligde kaçıncı?

Çaykur Rizespor Süper Lig'in 32. haftasında 32 puanla 16. sırada bulunuyor. Küme düşme potasında bulunan Karadeniz ekibi bu hafta aynı puanda bulunan 15. sıradaki Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler