Rizespor'da toparlanma planı! Remy görüşme odasına...

05.10.2021 - 11:16 | Son Güncellenme: 05.10.2021 - 11:20

Süper Lig'de son sırada bulunan Çaykur Rizespor'da acil eylem planı devrede. Hamza Hamzaoğlu bu süreçte neler yapacak? İşte yanıtı...

Rizespor'da toparlanma planı! Remy görüşme odasına...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, son olarak ligde Galatasaray'a 3-2 kaybetti. Ligin en alt sırasında bulunan Karadeniz ekibi, milli arayı toparlanma sürecinde büyük bir fırsat olarak görüyor. Detaylar haberde...

Rizespor'da toparlanma planı

Çaykur Rizespor yönetimi, geçen sezon başarılı olan bu sezon ise beklentilerin altında kalan Bülent Uygun ile yollarını ayırdı ve göreve Hamza Hamzaoğlu'nu getirdi.

Milli ara ilaç olacak

İlk maçına Başakşehir karşısında çıkan Hamzaoğlu sahadan 3-0 yenilgiyle ayrıldı. Diğer maçta ise Galatasaray'a kaybettiler. Yönetim, Hamzaoğlu'nun milli arada takımı toparlayacağına inanıyor.

Hamzaoğlu'ndan özel toplantılar

Hamza Hamzaoğlu, futbolcuylarıyla bu süreçte toplantılar yapacak. Teknik ekibiyle planlama yapan Hamzaoğlu, motivasyonu düşen bazı oyuncularla da özel toplantılar yapacak. 

Remy ile özel görüşme

Rizespor'a transfer olduğunda büyük ses getiren Loic Remy de Hamzaoğlu'nun özel görüşme yapacağı isimlerden biri. Hamzaoğlu, oyuncunun motivasyonunu artırmanın yollarını arıyor.

Yollar ayrılacak mı?

Yönetim kanadı ise golcü oyuncuyla ilgili üstüne düşeni yaptığına inanıyor. Remy'nin kendisini toparlamasına fırsat verilecek. Aksi takdirde ise oyuncuyla ilgili B planı yani; sözleşme feshi gündeme gelecek. 

Sözleşme durumu ve performansı

Loic Remy'nin 2022 yılı Haziran ayına kadar Rizespor ile sözleşmesi devam ediyor. 34 yaşındaki golcü geçen sezon 19 maçta 7 gol attı. Futbolcu bu sezon ise 3 maçta 168 dakika süre aldı ve skor üretemedi. 

Pohjanpalo ülkesinde gündem oldu 

Bu arada Çaykur Rizespor'un bu sezonki transferlerinden biri olan Joel Pohjanpalo, Galatasaray maçındaki performansıyla ülkesinde gündem oldu. Pojhanpalo'nun Rizespor'da attığı gollerin videoları paylaşıldı ve "Pohjanpalo sonraki gollerin müjdesini verdi" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler