Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, sözleşme uzatmak istedikleri ismi açıkladı

08.03.2024 - 14:27 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 14:40

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır; Galatasaray maçı, İlhan Palut ve Jonjo Shelvey hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, sözleşme uzatmak istedikleri ismi açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak olan Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan açıklama geldi. 

"İddialıyız. Puan ya da puanlarla döneceğiz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Yavuz Bakır, "5 haftadır galibiyet hasretimiz Kayserispor maçıyla son buldu. Genç bir takım olduğumuz için zaman zaman adaptasyon sorunumuz oluyor. Galatasaray maçında deplasmanda oynayacağımız için dezavantajımız var ancak 3 puan için sahada olacağız. İddialıyız. Bu maçtan puan ya da puanlarla döneceğiz." dedi.

"Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu istedik ama..."

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu istediklerini ifade eden Bakır, "Devre arasında Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu istedik ancak oyuncuyla anlaşamadık. Galatasaray'la aramızda herhangi bir problem yok. Her kulübün taraftarı kendi takımın menfaatini düşünür. Bu da gayet normal. Galatasaray'la yaşadığımız sıkıntılarda hakem hataları etkili oldu, transfer süreçlerinde üçüncü şahıslar etkili oldu." diye konuştu. 

"Şartlar oluşursa Shelvey devam edeceğiz"

Jonjo Shelvey'ye ayrı bir parantez açan Hasan Yavuz Bakır, "Shelvey bizim için çok önemli bir oyuncu. Takımımıza da ciddi katkı sağlıyor. Şartlar oluşursa Shelvey'le sözleşme uzatmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

İlhan Palut'un sözleşmesi uzatılacak

"Teknik direktör İlhan Palut ile sözleşme uzatacak mısınız?" sorusuna ise Hasan Yavuz Bakır, "İlhan Hoca ile gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz, bitirmek üzere olduğumuz transferler var. İlhan Hoca ile sözleşme uzatma konusunda aramızda hiçbir problem yok. İki taraf birbirinden çok memnun. İlhan Hocamızı çok seviyoruz. İlhan Hocamız ile projelerimiz var. Bu projeler için her gün görüşüyoruz" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler