Rizespor'dan Alper Potuk açıklaması: "Tek alternatif değil"

28.01.2020 - 18:02 | Son Güncellenme: 28.01.2020 - 15:16

Rizespor'dan Alper Potuk açıklaması: "Tek alternatif değil"

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Sivasspor maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Bakır, Beşiktaş maçını mutlaka kazanmak istediklerini dile getirdi. Alper Potuk’un Rizespor’a transfer olup olmayacağı sorusuna da Rizespor yöneticisi canlı yayında açıklık getirdi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Hasan Yavuz Bakır: ”Sivasspor maçında 3 puan alması gereken taraf bizdik”

Sivasspor maçında galibiyeti kaçırdık. Bunun için üzüntülüyüz. Ligin liderine karşı böyle oynamak ve galibiyeti son anda kaçırmak özgüven açısından anlam taşıyor. Sivasspor iç sahada iyi oynayan bir takım. Biz deplasmanda 1 puan aldık. 24 puana ulaştık ve takımımızın özgüveni yükseldi. Sivasspor, Rizespor’u çok iyi ağırladı. 3 puan alması gereken taraf bizdik.

Hasan Yavuz Bakır: ”Devre arasında aldığımız oyunculardan memnunuz”

Devre arası transferi yapma noktasında tecrübeliyiz. Yeni transferlerimiz takıma çabuk adapte oldular. Şehirdeki hava, gelen oyuncuları rahatlatıyor. Hatta yeni transferler çok şaşırıyor. Takımda çok özel oyuncularımız var. Geçen sezon devre arasında olduğu gibi bu yıl da iyi şeyler çıkacak gibi. Sezon başında da iyi transferler yaptık. Zaman zaman adaptasyon sorunları da olabiliyor. Devre arasında aldığımız oyunculardan şu an memnunuz.

Hasan Yavuz Bakır: ”Önümüzdeki zorlu maçları en az kayıpla geçmek istiyoruz”

Zor bir fikstürümüz vardı. Önümüzde çok önemli 4 tane zor maç var. Bu maçları en az kayıpla atlatmak istiyoruz. Takımımızın bu inancı var. Oyuncularımızın da katkısıyla başarılı olacağımıza inanıyoruz.

Beşiktaş maçı için temel hedefleri nedir?

Beşiktaş karşısında kesinlikle 3 puan almak istiyoruz. Zor bir maç ama katkısı da olabilir. Eğer kazanırsak moral ve motivasyon açısından önemli olacak. Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Sergen Yalçın gibi bir isim rakibimize ekstra motivasyon olacaktır. Çok tecrübeli oyunculara sahipler. Rize’den galibiyet almak isteyecekler. Fakat biz çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Beşiktaş maçını galibiyetle bitirmek istiyoruz. Futbol şansı da inşallah yanımızda olur.

Alper Potuk ile anlaşmaya vardılar mı?

Transferde birden fazla alternatifimiz var. Alper Potuk da gündemimizde olan bir oyuncu. Fakat; transferi bitirdik diyemeyiz. Alternatifli bir çalışmamız var. Yılmaz Bal bu konuda çalışıyor. Takımımıza katkı sağlayacak bir isim alacağız. Alper Potuk tek seçeneğimiz değil.

Senin için hazırladığımız haberler