Rizespor'dan hakem açıklaması: "Her hafta hakemleri..."

13.09.2019 - 18:48 | Son Güncellenme: 13.09.2019 - 18:49

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Süper Lig’in 4.haftasında oynayacakları Göztepe maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Bakır, “Elde ettiğimiz 7 puanın daha da anlamlı olması için Göztepe’yi mutlaka yenmemiz gerek” diye konuştu.

Radyospor’da Haber Aktif programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Hasan Yavuz Bakır: “7 puanın anlam kazanması için Göztepe’yi yenmeliyiz”

Çok zor bir süreçte lige başladık. 3 haftada 7 puan bizim için avantaj oldu. Sahamızda oynayacağımız 2 maçı kazanmak istiyoruz. Aldığımız 7 puanın anlam kazanması için Göztepe’yi yenmemiz gerekiyor. Ligin bundan sonraki sürecinde üst sıralarda yer almayı ümit ediyoruz.

Hasan Yavuz Bakır: “Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var”

Futbolda garanti diye bir şey yok. Milli arayı iyi değerlendirdik. Yeni katılan oyuncularımızın motivasyonu için de milli ara iyi oldu. Göztepe de arayı iyi değerlendirdi. Onlar da iyi bir takım. İnşallah biz taraftarımızın desteğiyle birlikte 3 puanı almak istiyoruz.

Hasan Yavuz Bakır: “Her hafta hakemleri hedef koymamalıyız”

Beşiktaş maçında malum pozisyonlar yaşandı. Orhan ve Gökhan’ın pozisyonlarında neler olduğu ortada. Sivasspor maçında da El Kabir’in ayağının kırıldığı pozisyona hakemler faul bile vermedi. Her hafta hakemleri hedefe koyarak bir yere varamayız. Hakemlerin performansını artırmak zorundayız. Ortak çalışmalar yapmamız lazım. Bizleri üzen hatalar elbette oluyor. Biz Rizespor olarak hakemlere destek olunması gerektiğini düşünüyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler