Rizespor'dan İbrahim Üzülmez ve Ali Çamdalı transferi hakkında açıklama!

24.05.2018 - 14:30 | Son Güncellenme: 24.05.2018 - 14:30

Rizespor'dan İbrahim Üzülmez ve Ali Çamdalı transferi hakkında açıklama!

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor’un Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yeni sezondaki planlamaları hakkında bilgiler verdi. İbrahim Üzülmez ile sözleşme imzalamakta hiçbir zaman tereddüt etmediklerini belirten Bakır, transfer çalışmaları hakkında da açıklamalar yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"İbrahim Üzülmez ile her konuda uyumluyuz"

Süper Lig’de olacağımız için çok mutluyuz. Ama aynı zamanda çok da temkinliyiz. Sayın Başkanımızın söylediği gibi haddini bilerek hazırlanma kavramını ön planda tutuyoruz. İbrahim Üzülmez hocamızın, Süper Lig’de takımımızın başında olmayı hak ettiğini düşündük. Hiçbir sorun yaşamadık. Karşılıklı oturuldu ve küçük detaylar üzerine görüşmeler yapıldı. İbrahim Üzülmez hocamızın ne kadar faydalı olduğu ortada. Kendisinin fayda sağlamaya devam edeceğini biliyoruz. Yeniden bir araya gelmek ve imza atmak zor olmadı. Herhangi bir görüş ayrılığımız da yok. Bölgemizi de biliyor. Rizespor camiası hocamızı hırsı sebebiyle de çok beğeniyor. Hocamızla her konuda uyumluyuz. Bundan da memnunuz.

Transfer planlamaları hakkında

Lig bitmeden biz transfer çalışmalarına başladık. Şu anda da devam ediyor. Yurt dışında bir ekibimiz vardı. Türkiye’ye dün döndüler. 15’in üzerinde oyuncuyla birebir takip içindeydik. Rizespor’a fayda sağlayacak oyuncuları bulmaya çalışıyoruz. Alternatiflerimiz de var. Birkaç transferi mayıs ayında bitirelim istiyorduk. Ama şartlar Türkiye’de değişebiliyor. Yakın yıllarda transferde hep geç kalınmış. Kararlılıkla ve doğru yöntemlerle çalışmalarımız sürüyor.

"Ali Çamdalı ile transfer görüşmemiz olmadı"

Ali Çamdalı ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Kulübümüz bu konuda hassas davranıyor. İddialı olduğumuz bir konu var. Rizespor’un önümüzdeki yıl formasını giyecek oyuncuların, “Bu oyuncuları nereden bulmuşlar?” dedirteceğini düşünüyoruz.

"Rizespor'un paralarını sokağa atmayacağız"

Rizespor’un parasını yanlış transferlerle sokağa atmayacağız. Temkinli, şartlarımızı bilerek, tek atışla doğru tercihler yapmak istiyoruz. İnşallah bu konuda yanılmayacağız. Türk futbolunun böyle bir anlayışa ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Altyapıya çok önem veriyoruz.

"Rizespor'un her anlamda adından söz ettirmesi için çalışıyoruz"

Altyapı tesislerimizin temelini atıyoruz. Çok kapsamlı, oyuncuların bir okul havasında barınabilecekler, her türlü teknik bilgilerin alınabileceği bir kompleks olacak. 100’den fazla sporcu barınabilecek. 1,5-2 yıl içinde bitirmeyi amaçlıyoruz. Bir bölümünü yıl sonuna doğru kullanabileceğiz. Rizespor’un her anlamda adından söz ettirmesi için çalışıyoruz. İnşallah projemiz sekteye uğramaz da hayalimizi gerçekleştirmiş oluruz.

Senin için hazırladığımız haberler