Rizespor'dan resmi Cyle Larin ve Muğdat açıklaması!

02.01.2019 - 14:49 | Son Güncellenme: 02.01.2019 - 17:49

Rizespor'dan resmi Cyle Larin ve Muğdat açıklaması!

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Cyle Larin, El Kabir, Welliton ve Muğdat Çelik hakkında gündeme gelen transfer iddialarını cevapladı.

Yılmaz Bal, genç file bekçileri Gökhan Akkan'la ilgili olarak ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Gökhan hakkında kendisinden bilgi aldığını söyledi.

Yılmaz Bal, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Larin ile Welliton, Rizespor'la anlaştı mı?

"Larin'le ilgili bir girişimimiz olmadı.  Welliton'la anlaşmamız söz konusu değil. Welliton'la görüşmemiz dahi olmadı. El Kabir kulübünden ayrılırsa gündemimizde olabilir. Vagner Love menajerler tarafından bize önerilmedi. Vagner şu anda gündemimizde yok"

'Fatih Terim, Gökhan Akkan'ın durumunu sormuştu'

"Vedat Muriç'le ilgili ne bana ne de başkanımız Hasan Kartal'a bir teklif geldi. Gökhan Akkan çok yetenekli bir kaleci. Gökhan her geçen gün üzerine koyarak gidiyor. Gökhan konusunda Galatasaray'dan bize gelen resmi bir teklif yok. Galatasaray'ın sahasını kullandığımızda Fatih Terim, Gökhan Akkan'ın durumunu bana sormuştu"

Muğdat Çelik, Rizespor'a gidecek mi?

"Muğdat Çelik'i takımımızda görmek isteriz. Galatasaray'ın Muğdat'la ilgili kararını bekliyoruz. Transfer çalışmalarını Okan Hocamız ve ekibinin raporu doğrultusunda yürütüyoruz. Amacımız Rizespor'u layık olduğu yerlere taşımak"

Senin için hazırladığımız haberler