Rizespor'dan resmi İsmail Kartal ve Trabzonspor açıklaması!

05.10.2019 - 18:13 | Son Güncellenme: 05.10.2019 - 15:19

Rizespor'dan resmi İsmail Kartal ve Trabzonspor açıklaması!

Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor takımları karşı karşıya gelecek. 6 Ekim Pazar günü (yarın) oynanacak saat 19:00'da başlayacak mücadelede Rizespor 3 puan hesapları yapıyor.

Yılmaz Bal, Radyospor'a konuştu

Çaykur Rizespor Kulübü Sportif Direktörü Yılmaz Bal, zorlu mücadele öncesinde Radyospor'a özel değerlendirmelerde bulundu. Haber Aktif programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Bal, dostluk mesajı verdi. 

Yılmaz Bal: "Başakşehir yenilgisini unuttuk, Trabzonspor maçına odaklandık"

Başakşehir maçındaki 5-0'lık yenilginin kendilerini üzdüğünü ifade eden Bal, "Başakşehir maçında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Futbolun içinde böyle sonuçlar var. Ama biz her zaman önümüze bakıyoruz. O maçı unuttuk ve Trabzonspor maçına odaklandık" diye konuştu.

Yılmaz Bal: "Trabzonspor maçında hedefimiz 3 puan"

Trabzonspor'un gücünü bildiklerini anlatan Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, "Trazonspor maçında hedefimiz 3 puan alabilmek. Kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde bunu başarabilecek güçteyiz. İki komşu şehrin maçında kazanmak için sahada olacağız" dedi.

İsmail Kartal ile yola devam edilecek mi?

Öte yandan Yılmaz Bal, teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılacağı yönünde çıkan iddialara da açıklık getirdi. Bal, "İsmail Kartal bizim için değerli bir teknik adam. Hocamız ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Herhangi bir yol ayrımı söz konusu değil. Hocamıza ve ekibine güveniyoruz. Ayrıca Rizespor'da aile ortamı var" ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımız en büyük gücümüz"

Yılmaz Bal, Rizespor taraftarlarına da maç öncesi çağrıda bulunarak, "Taraftarlarımız bizim en büyük gücümüz. Onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Trabzonspor maçını kazanarak onlara hediye etmek istiyoruz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler