Rizespor'dan transfer müjdesi!

14.01.2020 - 14:46 | Son Güncellenme: 14.01.2020 - 14:54

Rizespor'dan transfer müjdesi!

Çaykur Rizespor Kulübü Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları maç öncesinde Radyospor’a çok özel açıklamalar yaptı. Bal, Galatasaray maçını kazanmak istediklerini vurguladı. Bal, ikinci yarı için de umutlu konuştu.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Yılmaz Bal’ın açıklamaları şu şekilde:

Yılmaz Bal: “Süper Lig’in ikinci yarısına umutla bakıyoruz”

Ligin ilk yarısında bazı şanssızlıklar yaşadık. Onları yaşamasaydık daha fazla puan alabilirdik. Ligin ikinci yarısına umutla bakıyoruz. Amacımız başarılı olmak.

Skoda ve Garmash transferlerinin hikayesi nedir?

Garmash’ı daha önce yurt dışında izledim. Ülkesinde sevilen, sembol bir oyuncu. Böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Hocamızla istişare ettik ve zor bir transfer süreci sonrası sezon sonuna kadar kadromuza katabildik. Katkı vereceğini düşünüyoruz. Ligin ikinci yarısında Rizespor olarak çıkış yapmak istiyoruz.

Yılmaz Bal: “Skoda’nın lisansı yetişirse oynayacak düzeyde”

Skoda ve Garmash’ın biraz eksikleri var. Skoda biraz geç katıldı takıma. Hazırlık maçında Garsmash’a hoca verdi. Skoda’nın lisansını yetiştirmeye çalışıyoruz. Lisansı yetişirse ve hocamız da görev verirse forma giyebilecek düzeyde.

Yılmaz Bal: “Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz”

Galatasaray ile oynayacağız. Her iki takım için de zor bir maç. Hazırlık maçları, yükleme antrenmanları yapılıyor. Sakatlık olmadan, güzel bir maç geçsin istiyoruz. Biz kazanan taraf olmak istiyoruz.

Yılmaz Bal: ”Galatasaray’ın değil bizim ne yaptığımız önemli”

Galatasaray’ın oyun planından ve hedeflerinden ziyade bizim ne yaptığımız önemli. Motivesi yüksek bir maç olacak. Lige ne kadar takımların hazır olduğunu test edecek bir maç. Hedefimiz galibiyet.

Yılmaz Bal: ”3 transfer daha yapmak istiyoruz”

Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. 3 transfer daha yapmak istiyoruz. Taraftarlarımız bize destek olmaya devam etsinler. Birlikte başarılara koşmayı hedefliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler