Rizespor'un golcüsünden canlı yayında Galatasaray mesajı!

04.12.2018 - 18:14 | Son Güncellenme: 04.12.2018 - 15:19

Rizespor'un golcüsünden canlı yayında Galatasaray mesajı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Vedat Muriç, alt sıralardan kurtulacaklarına inandığını söyledi. 15.haftada Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları maçta 3 puan hedeflediklerini anlatan golcü isim, Rizespor’un er ya da geç hak ettiği yere geleceğine inandığını vurguladı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Vedat Muriç’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Bulunduğumuz konumdan memnun değiliz"

Biz, takım olarak Ankaragücü maçında 2 puan kaybettik diye bakıyoruz. Sivasspor’dan aldığımız beraberliği değerli kılmak için kazanmak istiyorduk. Başaramadık. Sezon başından beri, iyi oynamamıza rağmen maçlar kaybettik. Olduğumuz konumdan memnun değiliz. Ankaragücü’ne üstünlük sağladık. 3 puan ayağımıza kadar geldi ama değerlendiremedik. İnşallah bulunduğumuz konumdan kurtulacağız.

Galatasaray maçındaki hedefleri ne?

Bizim fikstürümüz kolay gibi görünüyordu. İlk 7-8 hafta öyle görünüyordu. Bu haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Önümüzdeki 3 maçta mutlaka iyi sonuçlar almalıydık. Anadolu takımları, fikstüre baktığında, ”Büyük takımlardan ne koparırsak kârdır” diye bakıyor. Ama biz bu bakış açısında değiliz. Galatasaray maçında iyi bir sonuç almak istiyoruz.

"Galatasaray maçı için ekstra motivasyona gerek yok"

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi rakiplere karşı özel bir hazırlık yapmıyoruz. Her maçın kendisine göre bir hikayesi vardır. Böyle kulüplere karşı oynamak, hem teknik direktör hem de oyuncular açısından önemli. Futbolcuların ekstra motive edilmesine gerek yok. TT Stadı’nda 40 bin kişinin önünde oynayacağız. Ekstra motivasyona gerek yok. En kötü 1 puan almak istiyoruz. 3 puan olursa çok daha mutlu olacağız.

"Performansımın daha iyi olacağına inanıyorum"

Hem milli takım hem de Rizespor’da şanslar buluyorum. Amacım elbette Rizespor’a katkı sağlamak. Golcü bir oyuncu gol atmak ister. Benim de hedefim gol atarak, attırarak takımıma maksimum katkıyı sağlamak. Bu her maç için geçerli. Performansımın daha da iyi olacağına inanıyorum. Tabi ki önemli olan ise takımın başarısıdır.

Taraftarlara özel bir teşekkür...

Rizespor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Bu 14 haftalık süreçte bize inanılmaz destek oldular, katkı verdiler. Çok coşkulular. Maçlardan sonra da kentte görüştüğümüz insanlar çok olumlu şeyler söylediler. Sadece 1 galibiyet almış bir takım olarak bakmıyorlar. “Yahu yine kazanamadınız” demiyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor. Takım için itici güç taraftardır. Er ya da geç Rizespor hak ettiği yere gelecektir.

Senin için hazırladığımız haberler