Rizespor'un yeni golcüsünden şampiyonluk açıklaması!

19.01.2018 - 17:08 | Son Güncellenme: 19.01.2018 - 17:08

Rizespor'un yeni golcüsünden şampiyonluk açıklaması!

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, son olarak Gençlerbirliği forması giyen forvet oyuncusu Vedad Muriqi’yi 2,5 yıllığına renklerine bağladı. Golcü oyuncu, transfer süreci ve hedefleri hakkında özel açıklamalar yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Kosovalı futbolcunun açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Neden Rizespor'u tercih etti?

Rizespor’da olmaktan çok mutluyum. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Rize şehri ve halkı çok sıcak. Beni çok iyi karşıladılar. Takımda güzel bir ortam var. Tanıdık isimler var. Herkese bu sıcak karşılama için teşekkür ederim.

"Rizespor'un yeri Süper Lig"

Kulübün hedefleri beni cezbetti. Kimse yanlış anlamasın, Rizespor’un yeri her zaman Süper Lig’dir. Burada Gençlerbirliği’nden arkadaşlarım var. Burayı anlatıyorlardı. Güzel bir ortam var. Rizespor’a geldim. İyi ki bu kararı aldım. Pişman değilim. Süper Lig’den buraya gelmemi geri adım olarak kimse saymasın. Çünkü Rizespor’un yeri Süper Lig.

"İbrahim Üzülmez üst düzey bir hoca"

Fizik olarak çok iyi durumdaydım. İdman da kaçırmadım, kadro dışı durumum yoktu. Hazırlık maçları da oynadım. Hocamız forma şansı verirse Manisaspor maçında elimden geleni yapacağım. İbrahim Üzülmez ve teknik heyetle çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Üst düzey bir hoca diyebilirim. Süper Lig’e çıktığımızda İbrahim Üzülmez ve ekibi yerini bulacaktır. Böyle karakterli insanlarla çalışmak herkese nasip olmaz.

Manisaspor maçı hakkında

Hedefimiz belli. Biz maç maç olaya bakıyoruz. Manisaspor maçından alacağımız 3 puan önemli. Kendimize hedef koymuyoruz. Maç maç bakacağız ve kazanarak ilerlemek istiyoruz. Bir hava yakalayarak sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istiyoruz.

Gol hedefi ve taraftarlara mesaj

Takımdaki arkadaşlar çok kaliteli. Biraz heyecanlıyım. Birbirinden yetenekli oyuncular var. Al da at diyecek oyuncular var. Kendime gol hedefi koymadım. Elimden geldiği kadar Rizespor’a yardımcı olmaya çalışacağım. Goller atacağım. Taraftarlarımız olmazsa başarı olmaz. Kopukluk olursa başarı gelmez. Taraftarlarımız bizi kayıp yaptığımızda da yalnız bırakmasın. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğu kutlarız.

Senin için hazırladığımız haberler