Rizespor'un yeni transferi Radyospor'a konuştu! İddialı sözler!

01.02.2018 - 13:41 | Son Güncellenme: 01.02.2018 - 13:41

Rizespor'un yeni transferi Radyospor'a konuştu! İddialı sözler!

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Turgut Doğan Şahin, Karadeniz ekibinde transfer süreci hakkında konuştu. Hedefleri olan bir kulübe geldiğinin altını çizen Şahin, Yeni Malatyaspor’a bir kırgınlığı olmadığını ve transferde teknik direktör İbrahim Üzülmez’in çok önemli bir payı olduğunu ifade etti.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Turgut Doğan Şahin’in açıklamaları şu şekilde;

"Hedefleri olan bir takıma geldim"

Transferin son günleri yaklaşmıştı. İbrahim Üzülmez hoca ile Gençlerbirliği’nde daha önce birlikteydik. Gelmemi istedi, şartlar oluşursa gelirim dedim. Şartlar oluştu ve Rizespor’a katıldım. Hedefi olan bir takıma geldim. Hedeflerimize ulaşmaya geldik.

"Maddiyat değil, duygular önemliydi"

Bu transferde maddiyat değil, duygular önemliydi. İbrahim hoca ile özel, ayrı bir bağım var. Onu çok seviyorum. Rizespor’un Süper Lig’e çıkacağından eminim. Tercihimi o yüzden Rizespor olarak belirledim. Yeni Malatyaspor’a herhangi bir kırgınlığım yok. Malatyaspor da uygun gördü. Onlara da teşekkür ediyorum.

Erzurumspor maçı hakkında

Oynayarak geldim buraya. Hazırım. Rizespor da ikinci yarıya iyi başladı. Zorlu bir Erzurum maçı var. Hava şartları zor görünüyor. Hava ve iklim açısından böyle. Ama iyi bir futbol ve sonuçla ayrılmak istiyoruz. Ben de oynarsam takıma katkı sağlamak istiyorum.

"Rizespor'un yeri Süper Lig"

Kadro olarak Rizespor gerçekten çok kuvvetli. Biz kendi oyunumuzu oynadıktan sonra rakiplerin durumu bizi ilgilendirmiyor. İkinci yarı zorlu olacak. Sürpriz takımlar da çıkabilir. Önemli olan bizim nasıl bir futbol oynadığımız. Rizespor'un yeni Süper Lig.

Rizespor taraftarlarına destek çağrısı

Rizespor taraftarlarına mesajım var. Yolun yüzde 60’ını geride bıraktık gibi görünüyor. Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Bu işin önemli bir tarafı da taraftarlarımızdır. İnşallah her zaman yanımızda olmaya devam ederler. Amacımız camia olarak kenetlenip Rizespor’u layık olduğu yere yani Süper Lig’e taşırız.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler