Robben hakkında flaş iddia: Beşiktaş

28.03.2018 - 16:10 | Son Güncellenme: 28.03.2018 - 16:10

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de bir dönem forma giyen Ali Güneş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Ali Güneş, Hollandalı yıldız Robben hakkında flaş transfer açıklamasında bulundu.

Şampiyonluk yolunda en avantajlı Beşiktaş!

Sözlerine Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirerek başlayan Ali Güneş, "Fenerbahçe beklenmedik deplasmanlarda puanlar kaybetti. Fenerbahçe derbilerde çok iyi fakat diğer maçlarda sıkıntı yaşadığı için şu anda 4. sırada. Galatasaray, Igor Tudor'la ligin ilk haftalarında iyi puanlar topladı fakat sonradan puan kaybetti. Galatasaray'ın bundan sonra işinin zor olduğunu düşünüyorum.

Anadolu takımlarından puan almak son haftalarda zor olacaktır. Bana göre şampiyonluk yarışında en avantajlı takım Beşiktaş, en dezavantajlı olan takım ise Fenerbahçe. Kayserispor maçı Fenerbahçe için zor karşılaşma olacak. Fenerbahçe kazanırsa yeniden hava yakalayabilir. Olası kötü bir sonuçta Sarı lacivertliler lige havlu atabilir. Fenerbahçe için gündeme gelen Fellaini iddiasını çok gerçekçi bulmuyorum. Bu isimleri menajerler sunabilir. Resmi olarak ne Aziz Yıldırım'ın ne de Ali Koç'un transfer girişiminde olacağını sanmıyorum. Fenerbahçe, şampiyon olamazsa Aziz Yıldırım'ın güçlü olamayacaktır" dedi.

Robben hakkında flaş iddia: Beşiktaş

Türk takımlarının transfer gündeminde olduğu iddia edilen Bayern Münih'in yıldızı Robben hakkında ise Ali Güneş, "Robben Almanya'da diğer takımlarında gündemine geliyor. Almanya'da Türk takımlarıyla gündeme gelmedi. Robben, Türkiye'de başarılı olur. Robben Türkiye'ye gelirse Beşiktaş'a gelebilir. Beşiktaş - Bayern Münih maçı öncesinde Beşiktaşlı yöneticilerin Robben'in menajeriyle birlikte yemek yediklerini biliyorum" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler