Roberto Baggio'dan Türk futbolculara övgü

Feride Kara
04.06.2022 - 00:52 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 01:00

Dünya futbolunun efsane isimlerinden biri olan Roberto Baggio İtalya Serie A'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral hakkında açıklamalar yaptı.

Roberto Baggio'dan Türk futbolculara övgü

İtalyan havayolu ITA'nın başlattığı ve daha önce Francesco Totti, Paolo Rossi gibi önemli sporcuların adını verdiği uçak filosuna bu kez başka bir efsane Roberto Baggio'nun adı verildi. 

İtalya'nın Dünya Kupası'nda olmaması büyük skandal

Roma-Fiumicino Havaalanında TRT Spor mikrofonlarına konuşan efsane Roberto Baggio İtalya'nın Dünya Kupası vizesi alamamasıyla ilgili "Avrupa Şampiyonu olmuş bir takımın Dünya Kupası'na gitmesi gerekirdi. İtalya'nın Dünya Kupası'nda olmaması büyük skandal, delilik, aptallık. Mancini bana göre iyi işler yaptı. Bence devam etmeli ve ona saygı duyulmalı, özellikle gençlere sans tanıması, gençleri oynatması ülke futbolu adına önemli..." açıklamasını yaptı.

Serie A'da Türk oyuncular hakkında

İtalya'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral hakkında konuşan Baggio, "Zaman zaman milli maçları izliyorum. Inter'de oynayan Hakan çok başarılı ve iyi bir teknige sahip. Merih Demiral çok başarılı, ileride de daha başarılı olacaktır. Atalanta'da sürekli oynama şansı bulması onun için de bir avantaj oldu. Genç, dinamik hırslı ve çalışkan bir oyuncu" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler