Roberto Carlos'tan derbi yorumu! Melo'dan flaş yanıt

27.09.2020 - 16:13 | Son Güncellenme: 27.09.2020 - 16:26

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi bir dönem Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos açıklamalar yaptı. Carlos'a Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan flaş yanıt geldi. İşte detaylar...

Roberto Carlos'tan derbi yorumu! Melo'dan flaş yanıt

"Fenerbahçe kazanır"

Türkiye'nin nefesini tutup beklediği Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde yorumlarda bulunan isimler arasında bir dönem Fenerbahçe forması da giymiş olan efsanevi sol bek Roberto Carlos da yer aldı. Carlos, Fenerbahçe'yi favori gösterirken, Galatasaray'ın unutulmaz Brezilyalılarından Felipe Melo da Carlos'a son derbiyi hatırlattı!

53 ülkede naklen yayınlanacak dev derbi öncesi bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Roberto Carlos açıklamalarda bulundu. 

"Fenerbahçe kazanır"

Roberto Carlos, "Türkiye'de bulunduğum 3 yıl boyunca bu büyük maçları oynamaktan gurur duydum. Ve eminim ki Fenerbahçe bu maçı kazanacak. Çünkü Fenerbahçe bu tarz maçları hep kazanır. Haydi Fenerbahçe." dedi.

Melo'dan Carlos'a yanıt gecikmedi

Carlos’un paylaşımına Galatasaray’ın eski futbolcusu Felipe Melo’dan yanıt geldi. 

"Roberto Carlos abi. Unutma son maçta kim kazandı. Sizi yine yeneceğiz. Şampiyon Cimbom! İmparator Fatih Terim. Fener ağlama." Melo sözlerinin ardından bir klasik haline gelen dil çıkarma hareketini yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler