Roberto Carlos'tan Marcelo'ya Transfer Önerisi "Fenerbahçe'ye git"

Orhan Gülek
13.06.2022 - 19:43 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 19:53

Real Madrid ile yollarını ayrılan ve adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Marcelo'ya eski takım arkadaşı Roberto Carlos da transferi için tavsiyede bulundu.

Roberto Carlos'tan Marcelo'ya Transfer Önerisi "Fenerbahçe'ye git"

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid'e düzenlediği basın toplantısıyla, göz yaşları içerisinde, veda eden Brezilyalı sol bek Marcelo ile ilgili ilginç gelismeler yaşanıyor.

Carlos, 'Hiç düşünmeden Türkiye'ye git' dedi

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan deneyimli oyuncunun arkadaşı ve futbolcu temsilcisi Marco Kırdemir, ''Marcelo ile dün konuştum. Bana kendisi açık ve net söyledi. Marcelo'nun menajeri değilim; ama Real Madrid'e çok yakın bir insanım, hangi oyuncuya hangi teklifin geldiğini bilirim. Ayrıca Marcelo ile çok iyi ilişkilerim var. Marcelo,  'Roberto Carlos'a Türkiye'ye gideyim mi diye sordu?' Carlos, 'Hiç düşünmeden Türkiye'ye git' dedi. Fenerbahçe isterse git diyor. Ama Marcelo 5.5 milyon Euro kazanıyor. Üstelik bonusları var. Türkiye'de bu kadar parayı hangi kulüp ödeyebilir. Çok büyük bir para... Gerçekleri konuşmak gerekir'' dedi.

 

İspanyol devi ile 545 maça çıkan Marcelo, 38 gol ve 103 asist kaydetti. 

"Juan Mata'yı Türkiye'ye getirebilirim''

Kırdemir, Adana Demirspor'un gündeminde olduğundan bahsedilen İspanyol orta saha oyuncusu Juan Mata ile ilgili olarak ise, ''Juan Mata'nın babası da menajerlik yapıyor. Menajerlik şirketi var. Bazı işlerde birlikte çalışıyoruz. Adana Demirspor başkanı Murat Sancak istesin Juan Mata'yı getiririm. Neden olmasın; ama şu ana kadar Juan Mata ile konuşmadım. Machester United'le kontratı bitti. Babası iki teklif aldıklarını söyledi. Bir tanesi İspanya'dan diğeri ise Suudi Arabistan'dan. Araplar çok büyük para önerdi. Kralın takımı; ama Mata gitmeyi düşünmüyor. İngiltere'den başka bir teklif bekliyor. Fakat şartlar olgunlaşırsa Juan Mata'yı Türkiye'ye getirebilirim'' şeklinde konuştu.

 

Marco Kırdemir, Adana Demirspor'a getirdiği sol bek Kevin Rodrigues'in gençlere örnek, başarılı bir futbolcu olduğunu sözlerine ekledi. 

Juan Mata'nın performansı

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, sözleşmesi haziran sonunda sona eren Juan Mata, bu sezon toplamda 12 kez forma şansı bulabildi ve ististik olarak takıma hiçbir katkı sağlayamadı .

Senin için hazırladığımız haberler