Roberto Mancini'den genç futbolculara mesaj!

02.05.2020 - 21:08 | Son Güncellenme: 02.05.2020 - 21:12

Roberto Mancini'den genç futbolculara mesaj!

İtalya Milli Takım teknik direktörü Roberto Mancini'den genç oyunculara umut veren açıklamalar geldi. İtalya Seri A ekiplerinden Bologna'nın düzenlendiği video konferansa katılan milli takım teknik direktörü, genç futbolculara kendi ekibi tarafından izlendiklerinin mesajını verdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Kararlı olun ve sıkı çalışın"

Deneyimli teknik adam: "Genç oyunculara seslenmek istiyorum. Kararlı olun ve sıkı çalışın. Teknik kaliteye ve karaktere sahipsniz, henüz profesyonel lig maçına çıkmamamış olsanız bile sizi milli takıma almaya hazırım. Teknik kadromda sizleri izleyen bir gözlemci ekibim var ve onlar bana bir oyuncu tavsiyesi bulunduğunda, takımıma genç oyuncuları ekleme konusunda hazırım" ifadelerini kullandı.

"Zaniolo örneği!"

Yaşın kendisi için önemli olmadığını ifade eden Roberto Mancini: "Yaş benim için önemli değil. Benim için teknik ve karakter önemli. Ben 16 yaşında Bologna'da böyle futbola başladım. Genç oyunculara şans vermeliyiz. Onların oynamasına ve hata yapmalarına izin vermeliyiz. Ben Eylül 2018'de Zaniolo'yu henüz Seri A'da ilk maçına çıkmadan milli takıma çağırdım. Bu konuda bana güvenebilirsiniz" 

Senin için hazırladığımız haberler