Robin van Persie, Feyenoord'da göreve başladı!

İsa Kethüda
04.05.2021 - 17:41 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 18:03

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Hollandalı eski yıldız Robin van Persie, Feyenoord'da Brian Pinas ile birlikte U16 takımını çalıştıracak. İşte detaylar...

Robin van Persie, Feyenoord'da göreve başladı!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord, Robin van Persie'nin gelecek sezon Brian Pinas ile birlikte U16 takımını yöneteceğini ve A Takım teknik ekibinde yer alacağını duyurdu. 

Kulüp sitesine açıklamalarda bulunan Van Persie, "Profesyonel kariyerimden sonra esas olarak futbolda yapmayı sevdiğim şeylere yönelmeye başladım. Bu nedenle gelecek sezondan itibaren meslek kariyerimdeki bilgilerimi günlük olarak yeni nesile aktarabileceğim için çok mutluyum.

 Ve bunu Feyenoord ile yapabilmem çok özel kılıyor. Aynı zamanda kulüp içinde oyuncuların gelişimine de katkıda bulunmak istiyorum" dedi. 

Fenerbahçe kariyeri


37 yaşındaki Hollandalı eski yıldız, 2015 - 2018 yılları arasında Fenerbahçe forması giymiş ve çıktığı 87 maçta 36 gol ve 7 asist kaydetti. 

Bilindiği üzere Van Persie, Feyenoord kulübü altyapısında futbola başlamış ve A Takıma kadar yükselmişti. Hollandalı eski yıldız Feyenoord ile çıktığı 121 maça çıktı 46 gol ve 16 asist ile oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler