Robin van Persie'den elektronik sigara açıklaması!

28.12.2017 - 10:20 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 10:20

Robin van Persie'den elektronik sigara açıklaması!

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği ancak istediği verimi alamadığı Robin van Persie, sadece kötü performansı ile değil aynı zamanda saha dışında ortaya çıkan krizleri ile de gündeme geldi. Sorumsuz tavırları, umursamaz hareketleriyle bütün Fenerbahçelilerin'in antipatisini toplayan Robin van Persie, yaptığı son hareketiyle sınırları iyice aştı.

Bütün takıma hediyelerin verildiği yeni yıl fotoğrafına Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde olmasına rağmen katılmayan Hollandalı yıldız, vurdumduymazlığını en üst seviyeye çıkartarak tesiste bir süredir elekttronik sigara da içmeye başladı.
Tecrübesiyle, ismiyle, kariyeriyle, hiç yoksa gençlere örnek olması gerken bir seviyede olan Van Persie'nin bu son hareketi 'Yok artık' dedirtirken, Hollnadalı oyunucnun utanmadan, sıkılmadan, çok da fazla saklanma ihtiyacı hissetmeden tesiste sık sık elektronik sigara içmesi herkesi hayrete düşürdü.
Henüz teknik direktör Aykut Kocaman'a yakalanmayan yıldız oyuncuya nasıl bir yaptırım uygulanacağı merak konusu...

Hollandalı futbolcu, amiyane tabirle tam olarak kendini salarken, ikinci yarıda hiçbir şekilde kadroda düşünülmüyor.

LA Galaxy ve Feyenoord takımlarının ilgisi olmasına rağmen 'Uçan Hollandalı' için resmi bir girişim henüz gerçekleşmezken devre arasında ayrılmasa bile RvP'nin ismi Fenerbahçe'nin 14 yabancı arasına kesinlikle yazılmayacak.

Tesiste ekeltronik sigara içecek kadar haddini aşan Robin van Persie'nin takımdan ayrılacağı günü herkes dört gözle bekliyor.

Yıllık 4.9 milyon Euro alıyor ama futbol dışında her şeyi yapıyor

Balık avlama
Tavla oynama
Okey partileri
Boğaz turu
At çiftliğine gitme
Boks yapma
Masa tenisi

Van Persie'den iddialara cevap

Öte yandan Van Persie, hakkında çıkan bu iddialara yanıt verdi. Kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan tecrübeli futbolcu, "Yine yalan haber! Sırada ne var? Merakla bekliyorum..." ifadelerini kullandı. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler