Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu

17.05.2024 - 12:40 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 12:45

Son dakika spor haberleri... Hollanda Eredivisie ekiplerinden Hereeveen, teknik direktörlük görevine Robin van Persie'nin getirildiğini duyurdu.

Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Robin van Persie teknik direktörlük kariyerine adım attı. Hollanda Eredivisie ekiplerinden Hereeveen, teknik direktörlük görevine Robin van Persie'nin getirildiğini duyurdu.

İki yıllık sözleşme

Kulüpten yapılan açıklamada, Hollandalı teknik adamla iki yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Robin van Persie, kariyerinde ilk kez birinci adam olarak görev yapacak.

Robin van Persie: "Harika bir meydan okuma olacak"

Robin van Persie, imzasının ardından, "Heerenveen zengin bir geleneğe ve sadık taraftarlara sahip harika bir kulüp. Kulübün sportif hedeflerine ve gelişimine katkıda bulunmak harika bir meydan okuma olacak." ifadelerini kullandı.

Feyenoord'da başlamıştı

40 yaşındaki Robin van Persie, teknik adamlık kariyerinde daha önce Feyenoord'da antrenör olarak görev almış ve Hollanda ekibinin altyaş gruplarında çalışmıştı.

Robin van Persie'nin Fenerbahçe karnesi

Robin van Persie futbolcu olarak Fenerbahçe ile 87 maça çıktı. Eski futbolcu bu karşılaşmalarda 36 gol ve 7 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler