Robin van Persie'ye gün doğdu

26.11.2017 - 22:49 | Son Güncellenme: 26.11.2017 - 22:49

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında deplasmanda alınan 1-0'lık galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdırırken, Kasımpaşa ile yapılacak 14. hafta mücadelesi öncesinde iki golcüsünü kaybetti. Bu durum, sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Robin van Persie'yi akıllara getirdi.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan ve maçın son bölümünde sarı kart gören Hollandalı forvet Vincent Janssen, bu sezon 4. kez sarı kartla cezalandırıldı ve Kasımpaşa maçı için cezalı duruma düştü.

Geçen hafta oyuna girdikten 20 saniye sonra gol atan, 20 dakika içinde de "hat trick" yapan Roberto Soldado da 10 dakika sahada kaldı ve sakatlandı.

Maçın 67. dakikasında Aatıf Chahechouhe'nin yerine oyuna giren Soldado, 77. dakikada sol dizinden sakatlandı. Maça devam edemeyen İspanyol oyuncu yerini Mathieu Valbuena'ya bıraktı.

Robin van Persie oynayacak mı?

Janssen'in cezalı duruma düşmesi, Soldado'nun durumunun da Pazartesi günü çekilecek MR'dan sonra belli olacak olması, akıllara sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Robin van Persie'yi getirdi.

Fenerbahçe'nin bir diğer golcüsü Fernandao'nun da sakat olması ile Hollandalı golcüye Kasımpaşa maçı için ilk 11 yolunun gözüktüğü belirtildi.

beIN SPORTS muhabiri Alper Yemeniciler, "Fernandao dizindeki ağrı nedeniyle idmanlara katılamıyor. Soldado da bugün sakatlandı. Kasımpaşa maçında ilk 11'de Van Persie olacak gibi görünüyor" bilgisini verdi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler