Rockets'tan flaş Alperen Şengün kararı! Başka takımlarla görüşecek...

21.10.2024 - 12:28 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 13:23

NBA ekibi Houston Rockets cephesinden milli basketbolcumuz Alperen Şengün ile alakalı beklenmedik bir karar geldi. İşte detaylar...

Rockets'tan flaş Alperen Şengün kararı! Başka takımlarla görüşecek...

AJANSSPOR-HABER

NBA'in Batı Konferansı ekiplerinden Houston Rockets, milli oyuncumuz Alperen Şengün ile alakalı beklenmedik bir karar aldı.

Rockets'tan flaş karar! Alperen Şengün serbest kalabilir...

ESPN'den Shams Charania'nın haberine göre; Rockets, 2024-2025 sezonu başlamadan önce genç yıldızlar Alperen Şengün ve Jalen Green'e maksimum kontrat önermedi.

Alperen Şengün başka bir takıma imza atabilir

Rockets'ın aldığı bu karar ile birlikte sezon sonu çaylak kontratları son bulacak Green ve Alperen sınırlı serbest oyuncu statüsüne geçecek.

NBA'de sınırlı serbest nedir?

NBA'de sınırlı serbest konumundaki oyuncular yaz aylarında piyasayı test edip takımlarla görüşebiliyor. Oyuncunun ayrıldığı takımın ise diğer takımların verdiği en yüksek teklifi karşılaması halinde imza aşamasında öncelik hakkı oluyor.

NBA ekibi Alperen Şengün'e imza attırmak istiyor

NBA'de yeniden yapılanma evresinde olan Brooklyn Nets'in yaz aylarında 22 yaşındaki milli pivota ciddi bir kontrat önereceği konuşuluyor.

NBA'de yıldız gibi parladı

Geçen sezon Rockets forması ile NBA'de 63 maça çıkan 2.11'lik genç uzun; 21.1 sayı, 9.3 ribaunt, 5.0 asist ortalamaları ile dikkat çeken bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler